fredag 24 december 2010

Lucka 24!

God morgon på er kära bloggläsare! En kort rad för att önska er en riktigt God Jul!!! Idag öppnar vi sista luckan i kalendern här hemma. Vi har ju haft en kalender som bestått mest av små uppdrag och liknande, mycket lyckat och uppskattat! Speciellt nu i efterhand när vi inte har 48 småsaker som ligger och dräller. Ibland är det oväntade saker som går hem, en dag var "presenten" att barnen fick välja middag. Lyckan var stor över att få fiskpinnar... (det brukar inte serveras hos oss :)
Mest uppskattat har förstås de små presenterna varit, de dök upp på söndagarna. Men allra bästa presenten var den dag vi skrev ut bilder på Liseberg och Göteborg och överraskade barnen med en kort resa till gamla hemstaden! Jalmar utstrålade så förvånad lycka att det var obetalbart!!

Hoppas ni har ett par sköna och lediga dagar med mycket julklappar, god mat, godis och mys!!

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig julkalender ni ordnat för barnen! Här hemma valde vi den enkla vägen med en lego-kalender som killarna fick dela på ;-)
  Hoppas att ni får en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 2. Vilken bra idé! Det ska jag komma ihåg nästa år när det kansek är dags för en kalender här hemma.
  Vilken fin blogg! jag kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kalender! Jättebra idé att ge bort uppdrag och önskningar istället för grejer. Jag lånar med mig den inspirationen till nästa år!

  Gott nytt år!!

  SvaraRadera