måndag 20 december 2010

Julklappstips!

Till den som inte riktigt är klar med sin julklappsshopping kommer här lite tips i sista minuten. You know where to find'em ;)
Småbarnsföräldern blir nog glad över något fint påslakanset till spjälsäng eller vagn. Jag har många fina från Holly's och Rosenberg Cph på lager. Trycken Love och Joy är populära och en bra budgetpresent för bara 75 kr. De ursöta ugglorna från Rie Elise Larsen passar både i barnrum och på andra ställen tycker jag.
Syrran eller dottern blir säkert glad över någon fin förvaringsbox från Bungalow. En handgjord tvål från Munkholm doftar underbart och pryder sin plats på badrumshyllan, ett kap för bara 35 kr! Några fina anteckningsböcker eller papperstjärnor kommer säkert till nytta och glädje också. Inte heller dessa presenter gör något större hål i plånboken :)
Till svärmor eller annan person som har det mesta kanske man kan satsa på uppdateringar i köket i form av fina dukar och handdukar eller doftljus. Eller varför inte är bricka i en färg som piggar upp?Till den som är inne på svartvit inredning finns mycket fint i butiken. De svarta brickorna tillhör mina egna favoriter liksom de svarta mingkuddarna och -duken från Rosenberg CPH.

Beställ senast imorgon kl 12 så ska paketet komma fram innan jul. Fri frakt gäller bara till imorgon kväll :)

4 kommentarer: