torsdag 9 december 2010

I just can't get enough

Jag har en tendens att snöa in på saker. Jag vill bara ha fler pallar, retrospeglar, växasängar och nu senast stringhyllor. Häromsistens dök de upp i 4-pack på Blocket till bra pris så jag slog till givetvis. Och sedan igårkväll. Två st för 700kr och ett par kvarter bort. Jag kunde bara inte låta bli!! Nu äger jag 8 (åtta) stringhyllor varav endast en är uppsatt. Dags att ge sig kanske? Nåja, jag kan tänka mig en i varje rum, tror till och med att det blir en på toa...

Jag känner mig lite tjôtig ang min butik så idag nöjer jag mig med att säga att som en liten bonus till den som vill beställa så sänker jag frakten till 19 kr fram till 19 dec. Och missa inte Weronicas och Helenas lucka idag! Finaste priset man kan tänka sig : )
Bild från Hus & Hem

6 kommentarer:

 1. jag måste bara säga...hittade till er igår och vilken dröm! jag har suttit i timmar och drömt om ljuvliga saker till både mig och mina små. önskelistan från er är låååång! mini

  SvaraRadera
 2. Ni har det så fint. Gillar er inrednings stil och jag känner igen detta shopping sug. Själv är jag hooked up på retro lampor bl a.
  det finns en bra loppis ute i Hackefors, Återvinningen heter den och en välfylld ute på landet i Fornåsa..lite mindre lätt att hitta till om man inte är från stan:)
  Önskar dig en bra dag & fynda gör vi allihopa, allihopa, allihopa. Jag me & du me =D Skratt, julsångerna har börjat fastna..Hehehe.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. =))) Där verkar vi allt bra lika ;)) Jag har köpstopp numera på blocket, tradera, loppis om jag inte har en väääldigt bra anledning till att prylen INTE ska hamna i loppisrummet i källaren, som är knökfullt. Min man hävdar bestämt att i vår ryker allt i en hemmaloppis. Men jag kan inte heller hålla mig på vissa saker man vet liksom aldrig när de kommer till pass.

  Förresten behöver jag en hög stringhylla, typ från golv nästan till tak. Du har ingen du vill bli av med?!!! ;))

  Och ÄNTLIGEN idag har jag tävlat för andra gången i mitt liv, hos Weronica! Väldans fint pris, vet precis vad jag skulle lägga vantarna på. Och du, sådant bra butikstjat får man aldrig för mycket av =))
  Kraaaam!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jätte fin webbshop du har! Fick tips om den genom min sambo som arbetar tillsammans med din Johan om jag förstått det hela rätt! Har själv en slags webbshop till mina egendesignade smycken som jag ska försöka förbättra! Alltid roligt att inspireras av andras kreativitet! Så har du tips på webbshop så är det jätte välkommet!
  Hälsningar Jossan
  www.jossisens.webblogg.se

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Jag funderar på att byta till något annat. Men det var ju riktigt bra pris på basvarianten. Får kika mer på det tillsammans med Robert, han som har koll! :) Tack för tipset!
  Hälsningar Jossan

  SvaraRadera
 6. Oj vad kul att du lagt till mig i din lista med bloggar! Jag är ju en nykomling som blir glad om någon läser det jag skriver såklart!

  Snöar oxå in på saker som man kan köpa många av...stringhyllor är snygga!

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera