fredag 17 december 2010

Göteborg here we come!

Den här helgen skippar vi allt som egentligen stod på schemat. De flesta julklapparna är hemklickade så det är lugnt på den fronten. Vi hade egentligen bara tänkt vara hemma och julpyssla och köpa gran och så vidare men vår stora kille är inne i en fas där han saknar sin gamla hemstad massor så vi passar på att göra en kort visit.
Det blir jul på Liseberg såklart. Jalmar är mycket besviken på sin nya stad där det varken finns ett Liseberg eller ett Universeum. Det verkar iofs som det funnits ett Liseberg som brunnit ner, han är övertygad om att en gammal skorsten här i stan är något som en gång varit ett Lisebergstorn. Stackarn. (På bilden står min man och spelar på ngt chokladhjul. Undrar varför men gissningsvis är det jag som lurat dit honom...)
Vet inte om vi hinner med någon tur till våra gamla hoods. Vore lite kul förstås, hoppas det inte blir för traumatiskt för J som tycker att vi bodde så fantastiskt bra. Det nya huset är ju stort, det förstår han inte poängen med.
Nope, det var tyvärr inte här vi bodde men visst är huset coolt?
Alla bilder Tomas Hellberg

Psst! det är fortfarande fraktfritt i butiken!

5 kommentarer:

 1. Låter mysigt! Tillbringade nyligen några dagar hos en god vän på Raketgatan på Norra Guldheden...
  Ha det gott!
  Anna I.

  PS. Jag är supernöjd med Ming-kudden och den svarta brickan!

  SvaraRadera
 2. Min gamla hemtrakter också... :) Inte Guldheden, men GBG.

  Ja, precis den mössan är jättejättefin och går superbra! Mössan finns i str 1-3 år och de är väldigt stretchiga hälsar Jessica i butiken (jag skriver ju bara webb och blogg :) Kan du maila henne och/eller mig så löser vi detaljerna: info@rackarungar.se eller anna.sylvan@yahoo.com
  Ha en fin helg.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni får en riktigt fin helg i Göteborg! Hade gärna åkt dit med nu innan jul, men en tur dit får vänta några månader.

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni har det fint i göteborg! Har ni nyligen flyttat?

  Här hemma är det faktiskt hela-familjen-saknar-gamla- hemstaden-just-nu och allt som oftast. Så här lät det i fredagsmorse kl. 7.30 när vi korsade stooora gatan...
  Viggo: Det luktar tunnelbana!
  Jag:? Det är väl avgaserna...
  Viggo: Åhhhh, jag saknar tunnelbanan!!!
  Jag: Gör du?
  Viggo: Jaaaa... Jag börjar tröttna på den här staden...
  Liv: Åh, jag vill flytta till Ellen (hennes bästis) Kan vi inte flytta innan nyår?

  Njaa...

  Det där med storleken på boende verkar inte vara väsentligt. Jag drog till med något som, men ni vet ju att vi kan inte bo så stort som nu. Ni kanske inte ens kan få eget rum, ni kanske till och med får dela rum, ALLA 4!! =))
  jaha, sa Liv & Viggo

  SvaraRadera
 5. Ah gubben... Han måste hänga lite mer med Inka för att börja känna sig mer hemma. Jag hör av mig om en date i början av veckan! Liseberg är ju såklart svårslaget... :/ Kram Jenny

  SvaraRadera