onsdag 24 mars 2010

Annoying bitches

Idag har vi lagt bud på Huset. Rätt många blev det faktiskt eftersom vi följde vår utarbetade strategi som vi kallar för Annoying bitches. Den funkar ganska bra hittills eftersom vi har högsta budet över natten! Den går i korthet ut på att i samma sekund som de där förfärliga sms:en dyker upp så ringer vi mäklaren och lägger 25 upp. Ingen får ha högsta budet mer än några minuter (förutom vi då som kan sitta och jäsa på högsta budet givetvis). Ingen ska tro att de har en chans liksom.

Jag känner mig så segerviss att jag var inne på Byggfabriken och köpte en namnskylt idag! Blir det inget kan jag alltid använda den fina skylten till något annat.

9 kommentarer:

 1. Vad spännande! Hoppas er taktik håller! Kanske är något att ta efter (ligger lite i köpa bostadstankar). Du får berätta sen om det var en bra taktik.

  SvaraRadera
 2. hahaha, rätta takter. Vi körde samma taktik när vi budade på vårt radhus, och det fick vi ju...så håller tummarna!

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Alltid lika spännande och kul att buda! håller tummarna!

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra taktik. :) Lycka till!

  SvaraRadera
 5. He he he... go metod. Det är ju precis de som man AVSKYR när man själv lägger ett bud. MÅSTE ju bara funka! Jag håller tummar!!

  SvaraRadera
 6. Tack för alla snälla kommentarer! Vi har varit hispiga idag men nu leder vi sedan lunchtid. Får se om det brakar iväg imorgon igen. Hoppas verkligen inte för nu ligger vi liiite över vad vi tycker att det är värt.

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna!

  Oerhört snygg skylt förresten! En sån vill jag också ha :-)

  SvaraRadera