måndag 12 mars 2012

Hallen


Det är lite tyst här inne just nu och det beror bland annat på att hallen och vardagsrummet håller på att få sig en liten make over. Denna vecka slipas golven och jag klurar som bäst på hur vi ska undvika att gå på hallgolvet i en vecka. Easy peasy med två barn och en skönt lerig trädgård?

9 kommentarer:

 1. Ser ju hur fint som helst ut i er hall redan nu!
  Lycka till med jobbet och vårleran!

  SvaraRadera
 2. Haha, låter bökigt! Men snygg hall iaf! Ska bli spännande att se efter makeovern.
  Ha en fin dag!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. åh det var längesen jag var här känner jag, det är trögt för mig med runtbloggandet för tillfället...ljusslingorna är underbara! och er hall likaså...hur gick det med en golvfri vecka undrar jag :)

  SvaraRadera
 4. SÅ himla fint ni har det!! Jag vill se mer bilder hemmifrån!! (alternativt hälsa på snart :)!) Kram

  SvaraRadera
 5. Åååå så fint! Jag älskar den tapeten! Har varit för feg för att tapesera med den själv men blir riktigt sugen när jag ser dina bilder. Vad underbart det ser ut hemma hos er. Vill se mer! Har ännu ett inlägg på den fina girlangen idag... Hehe jag är lite kär i den tror jag. Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag känner igen mig! Inte för att tala om det fina slipdammet som tar sig in överallt....:-) Men det blir fint!

  SvaraRadera
 7. Älskar er hall! Och sideboardet är ju för härligt. Tror minsann det är IKEAs några år gamla PS-kollektion. Tycker det är dösnyggt!
  Underbart kombinerat!

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig blogg, jag blir alldeles inspirerad :) Tack! Dessutom har du tapeten jag planerar att lägga i köket när vi gör om.
  Blev jättesugen på Lampskärm porslin- House Doctor, men hur bra lyser den? Hade gärna velat se en "miljöbild" av den stora modellen...
  Tack för en rejäl dos inspiration!
  -Ellinor i Kiruna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ellinor! Kul att du hittat hit och gillar min blogg : )

   Lampskärmen är jättefin, lyser fint ovanför ett matbord eller så. Funkar fint som taklampa också men kanske bäst till ett mindre rum. Bloggaren tant Johanna har lampan i sitt kök, du kan se bilder här:
   http://tantjohanna.se/2012/08/30/vart-hem/

   Radera