fredag 8 oktober 2010

Stockholm

I helgen blir det en efterlängtad (barnfri!) lördag i Stockholm. Vi ska bo på hotell och äta mat någonstans. Men innan dess hoppas jag hinna med lite shopping förstås. På listan står Illums och Room. Jag kommer att röra mig på Söder i övrigt. Tips på mysiga och roliga butiker i genren inredning och prylar kan med fördel lämnas i kommentarsfältet :)
Önskar er alla en trevlig helg!
Bild från Formverket

6 kommentarer:

 1. Min runda brukar bestå av Åhléns, Stockhome, Designtorget, Design House Stockholm, Iris Hantverk och Granit. Ha en fantastisk helg i Stockholm!

  SvaraRadera
 2. Tack Tiger- Iris hantverk är nytt för mig, ska kolla upp. Designtorget blir det givetvis ja. Granit finns inte heller här i Linkan så blir nog en tur dit med.

  SvaraRadera
 3. Du kan ju passa på att besöka Byggfabriken på Högbergsgatan 29. Precis runt hörnet från Designtorget på Götgatan.
  Trevlig helg!
  /Josefin, Byggfabriken

  SvaraRadera
 4. jag hade fått för mig att du bodde i stockholm...men nu ser jag på svaret att du bor i linkan...dit jag o mannen ska på loooveweekend i november;) Häng mycket på Söder, och har ni tid så gör även Kungsholmen...Mellan fridhemsplan och odenplan kan man hitta måååånga skatter. bara så du vet. Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Tack för fina ord på min blogg! :-)
  Härligt med Sthlmshelg! Retro Etc hade jag själv besökt om jag skulle till huvudstaden på shoppinghelg. Har inte varit där själv än men jag vet att jag hade gillat den! http://retroetc.se kram!

  SvaraRadera
 6. Hej Ylva, hoppas du hade en skön lördag i Stockholm! Jag missade detta inlägget annars hade jag tipsat om Stadsmissionens butik vid Nytorget på Söder. Kanske hittade du dit? Annars har du den kvar till nästa gång! När det gäller produkter i fina förpackningar är Cow på Mäster Samuelsgatan enastående men ligger vid Norrmalmstorg. Då är det nära till Svenskt Tenn-butiken på Strandvägen. Mor Karin är en fantastisk liten barninredningsbutik på Tegnérgatan och Afro Art vid Mariatorget på Söder är en guldgruva av udda inredningsprylar med ett gott syfte. Vid Mariatorget och St Paulsgatan upp ligger en del fina inredningsbutiker. Kram i helgen önskar Malin

  SvaraRadera