tisdag 26 oktober 2010

Help!

Äntligen är golvet på toaletten helt framtaget! Eller om jag ska vara ärlig så kvarstår lite i hörnen men just nu är jag inte så petig. Nu återstår bara allt det andra för att få det här i lite roligare skick. Det är där jag behöver era råd, kära, kloka bloggläsare.
Tips om väggfärg tas tacksamt emot! Jag kan tänka mig vad som helst uom beige blommor, beige blommigt kakel, och beige tak! Det enda jag vet är att jag vill ha svart toasits och kanske även svarta hyllor av något slag. Det är budgetrenovering som gäller kanske också ska nämnas, eftersom vi kanske ändrar planlösning om ett par år och då ryker kanske denna toalett helt och hållet.

7 kommentarer:

 1. Vita väggar och tak är ju helt klart ett lyft men kanske inte så kul.... Kanske pistage-mintgröna väggar och vitt kakel? Eller vita väggar och gå crazy med kaklet vid tvättstället.... kanske något maroccanskt med lite färg?

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Så kul att du är med tävlar om de fina skålarna från Cosas.

  Vinnaren presenteras imorgon!

  Mvh

  Karin

  SvaraRadera
 3. alltså varför inte lite pastellig rosa. jag målade just ett litet köksrum rosa och det blev väldigt harmoniskt. kan bli fint till golvet tror jag. eller mintgrön då såklart :)

  SvaraRadera
 4. tack för tipsen! Lutar faktiskt lite åt rosa men faktum är att när vi rev bort ett hörn av tapeten visade det sig vara mint/pistagegrönt under!

  SvaraRadera
 5. Vad spännande att se vad ni väljer! Det blir ju urfint med någon lite dov, pastellig färg.

  Vilket fint hus ni har, så mycket original kvar. Coolt!

  SvaraRadera
 6. Jag tror också att pistage/mintgrön färg passar snyggt till golvet. Det är ju kul att måla i en tidsenlig färg på väggarna. Och just den gröna är väl en klassiker ihop med det golvet. Svart toastol kommer bli jättesnyggt till. Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Mitt tips är att köpa ett gammalt (kanske 50-tals) handfat på nåt återvinningställe. Hittar du en gammal fin kran också kan du ersätta fula kranvred (de där fula i brun plast t.ex.) med såna här: http://bit.ly/bXjtAu

  Vitt kakel bara över handfatet och ett funkisbadrumsskåp i plåt:http://bit.ly/97RuXl

  Jättefint golv!
  /Josefin

  SvaraRadera