måndag 4 oktober 2010

Klassiska skolväskor

När jag var i Berlin för ett tag sedan så stötte jag på en sådan här väska, fast i en ljusblå drömvariant. Den kostade en liten slant så det blev inget den gången. Nu har jag hittat dem i fler skepnader och de går att beställa från Cambridge Satchel Company. Det går att få en väska levererad hem för under tusenlappen vilket känns helt ok i sammanhanget.
Jag kör rätt mycket på det klassiska vad gäller kläder och väskor men ibland så blir jag så sugen på att göra något out of character. Som att köpa en knallgrön väska. Den här hittade jag på Present and Correct (som jag hittade till via Tiger). Eller så slår jag till på en röd, eller kanske en gul...
Bilder från Cambridge Satchel Company och Present and Correct

6 kommentarer:

 1. Ah! De är grymt snygga! Den lilla skolflickan i en kickar igång direkt :) Just en sådan skulle jag med vilja ha i en knallig färg. Jag har tittat på den gula.

  SvaraRadera
 2. Så herlig!! :) Nå tror jeg kanskje jeg vet hva mannen skal få i bursdagspresang... ;) -men han ville nok like en av de mer nøytrale best... Jeg ville hatt en rød! :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar den gröna och den gula, superfina!

  //Moa

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du kommenterade hos mig så att jag hittade till din charmiga blogg!
  Underbara väskor, jag blir riktigt sugen jag också. En skolväska borde man få unna sig om man går till skolan varje dag, eller hur?
  Jag har lagt till en prenumeration på dig. Kul!

  Vasen är en glasburk som jag har virkat ett fodral till. :)

  SvaraRadera
 5. Åh så snygga. En sån vill jag ha:-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Såg att du hittat snyggt kakel under den fula mattan, grattis! Visst är det härligt! Själva blev vi sååå glada när vi hittade trägolv under två lager plastmattor o spånskivor. I hela huset dessutom. Ibland krävs det inte mycket för att göra en lycklig!

  SvaraRadera