fredag 22 oktober 2010

Homestyling

Det verkar finnas parallella trender inom homestyling. Å ena sidan skapar man minimalistiska och opersonliga hem. Men sedan verkar det som att det svänger och det personliga är istället det som framhävs. Man ser garnnystan på golvet, shoppingkassar och tofflor framme bland annat. Till och med krälande bebisar! Jag tycker absolut att det kan ha sin charm men jag förstår inte riktigt det här med att duka upp mat osv, det kan kännas en smula konstruerat. Kommer man att äta granatäpplen till frukost om man flyttar in i lägenheten ovan (det lär ju i alla fall vara supernyttigt!)? Vad tycker ni om fenomenet?

På mäklarbilderna till vårt hus var det framdukat croissanter. De har liksom lyst med sin frånvaro i livet, både innan och efter att vi flyttat in!
Bilden kommer från Alvhem

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är ganska fånigt. Jag blivir snarare irriterad än peppad.

  SvaraRadera
 2. Fram med det personliga, gillar när man ser att det faktiskt bor nån i huset/lägenheten men strunta i maten.. Vi köpte vårt hus omöblerat och det var ju jättesvårt att få en uppfattning om vad som får plast osv..

  SvaraRadera
 3. Det ser tyvärr ut som om bordet/matplatsen är på tok för liten? Bordet är ju överbelamrat med mat och grejer...
  Nej, mer diss än hiss!

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för att säga hej på min blogg! Yours är en härlig hitta också. Jag ska tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Ser mer ut som reklam för goda frukost vanor! Föresten: finns det "smakprov" på dina homestyling-ideer på nätet ?? Kram Svägerskan

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att mat är trevligt på bilderna, men kanske inte riktigt så här mycket mat. För övrigt så har jag noterat väldigt många gitarrer på sistone hos ett flertal mäklare :-)

  SvaraRadera
 7. Efter att ha precis inlett en bostadsrättsjakt kan jag rapportera att det viktigaste för mig är en REN lägenhet när man gå på visning.. häruppe verkar inte alla mäklare ha fattat det, eller att man ska inte ta foton där nuvarande ägares tvätt, obäddade säng eller garderobsinnehåll syns.. egentligen borde det ju inte spela någon roll eftersom de grejerna mest troligt inte är kvar om man flyttar in, men ändå.. tilltalande är det inte. Men för mycket styling känns trist också.

  SvaraRadera