fredag 2 oktober 2009

Välkommen in till JalmarSekunden innan kraschen! Mattan är från Sebra och köpt på Åhlens. Jalmar har lånat lillbrorsans overall och leker groda idag.


Brorsan Love har inget eget rum ännu så de här söta klossarna från Maileg får stå på Jalmars hylla så länge. Jag gillar bokstäver överhuvudtaget, J:et är köpt på Panduro, sedan har jag klistrat på papper.


Leksakshyllan hade pappa som liten...


..något man möjligen kan se lite spår av.


De här japanska pappersballongerna är fantastiskt fina tycker jag! Jag har satt upp dem i en anordning från Granit. Snart kommer lite mer bilder med roligt pysselprojekt som jag och Jalmar fixade häromdagen.
Bokstäver och siffror är aktuellt nu, Jalmar fick dessa affischer i julklapp, jag beställde dem från Isak, där köpte vi även en superfin skärbräda och en porslinsburk.

4 kommentarer:

 1. Vilket fint rum! Gillar speciellt leksakshyllan (inkl klistermärket...) och pappersbollarna - såna måste jag hålla utkik efter :-) Tavlorna i hyllan var också jättefina.

  Hälsningar Sofia (http://sofia.pulp.se)

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅ älskar de där japanska pappersbillarna - var fick du tag i dem?!? Och vilken fin idé med papper på j:et...gillar annars inte de bara svarta bokstäverna folk har, men det där var kanonfint!!! hihi..kul med minnet från förr på dörren också!!!

  Kramis Lycke

  SvaraRadera
 3. Vilket mysigt rum! :-) Gillar också bokstäver i alla dess former - klossarna är otroligt fina. :-) Liksom mattan - älskar Sebras prylar. Ska genast klicka in på Isak och kolla. :-)

  SvaraRadera
 4. Härligt barnrum! Håller med dig om pappersballongerna, de var ju hur härliga som helst! Var har du köpt dem?
  Ha en bra måndag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera