lördag 31 oktober 2009

Mer lampor till barnrummet


För någon tid sedan läste jag på Decor8 om Océchou, ett schweiziskt företag som designar saker till barn. Jag blev påmind om de här grejerna när jag kikade in hos Mamamekko. Lamporna ser ju bara ljuvliga ut och jag vill ha en hel bunt i något framtida stooort barnrum med högt i tak...
Idag firar jag 33 år (det är ingen ålder försöker jag intala mig :) Min man var på jobbresa i Amsterdam i veckan och hade med sig en kasse holländska inredningstidningar så jag ska försöka fira tillsammans med dem på något sätt. I veckan fick jag också hem min beställning av de ljuvliga japanska böckerna från Paumes (det gick hur smidigt och snabbt som helst att beställa direkt från Japan) ska se om jag får tid att kika i dem också. Sen blir det bio med äldsta sonen och varm oljemassage.
Passar på att önska er alla en trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Grattis! Och nej, 33 är absolut ingen ålder :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis! 33 är inget alls att våndas över.... jag fyller 40 om ett par månader och jag har värsta åldersnojan du kan tänka dig ;-)
  Hoppas att du får en fin dag idag...

  Kraam

  SvaraRadera
 3. As far as I got I right from the Google Translation Tool you celebrated your birthday last weekend! Here are warmth belated birthday wishes from me. Hope you had a great birthday! Your blog is very nice indeed. You are the second person I know from Göteborg now. So it seems there a many nice people there.

  Have a nice day!
  Bine

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Wow, for noen fine lamper. Akkurat sånne jeg ønsker meg til barnerommet :)

  SvaraRadera