torsdag 8 oktober 2009

Estocolmo

Tjoho i helgen har vi barnvakt och ska bo på hotell i Stockholm och jag ska shoppa, shoppa, shoppa!! Är det någon av er som har tips på var man ska bo (näpp, har inte bokat ännu) samt vilka affärer man inte får missa (i inredningsgenren) Jag har kikat på det här hotellet, det ser väldigt läckert ut men de har en bar som tydligen kan vara lite störande om man vill sova innan 01.00. Och det tror jag att jag vill.

4 kommentarer:

 1. Å vilken lyx! Har själv fantiserat om en sån helg, men nu går alla pengar och dagar åt till stugan. Inte fel det heller iofs! Men OM jag skulle fått en shoppinghelg i huvudstaden hade jag bl a besökt Afroart (Hornsgatan), Svenskt Tenn (Strandvägen), 10-gruppen (Götgatan), Cocktail (Skånegatan) och Stockhome (t ex på Kungsgatan). Hoppas ni får en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Åh, tack. Afroart ska jag absolut kolla in denna gång. Även Svenskt Tenn även om det kanske inte blir så mycket shoppat där...

  SvaraRadera
 3. vad avundsjuk jag är! Vi skulle också åkt iväg över helgen men det fick avbokas pga magsjuka barn!!! Att de alltid ska ställa till det ;)

  / Annica

  SvaraRadera
 4. Vad skönt för er =) Är superhärligt att åka bort en sväng utan barn (är just hemkommen från en sådan resa) vilken energi man har till barnen sedan. Jag brukar gå in i Bengt Eldes affär/galleri då jag är i stockholm men det var ju ett par år sedan så jag vet inte om den finns kvar, fanns då efter det populära turistgatan mitt i stan. (jag och namn?!?) ha det så kul

  SvaraRadera