lördag 24 oktober 2009

Simply Contemporary


Jag köpte nyligen boken Simply Contemporary av Solvi dos Santos. Den kostade 291 kr och jag hämtade den i en närbutik på mitt lokala torg ett par dagar efter beställningen. Idag hittade jag samma bok i en bokhandel inne i stan. Den kostade 519 kr och var inplastad så man hade inga möjligheter att kolla vad det egentligen var man köpte. Hursomhelst, jag undrar hur länge traditionella bokhandlar blir kvar, det finns liksom ingen poäng alls att handla där. De fina bilderna ovan kommer från boken (jag har plockat dem från två amerikanska bloggar, klicka på bilderna för att komma till dem). Den översta bilden kommer från designern Susanne Rützous hem i Köpenhamn. Helt magiska japanska papperslampor!! Är det någon av er kära bloggvänner som vet var man hittar dem så säg till! Det är fascinerande vilken effekt man kan få av något när man tar i lite och inte bara kör på en (lampa eller något annat).

5 kommentarer:

 1. Gillade verkligen lamporna på översta bilden jag med ;-) Jag tänkte att man kan nog få till en liknande effekt av gamla avklädda skelett av lampskärmar. Häng dom uppochner och kanske klä dem med typ nylonstrumpor eller nåt...? Kanske nåt att testa... ;-) Nu blev jag supersugan att testa....

  Kraam

  SvaraRadera
 2. Så läckra bilder!

  Ser att du också äverkonsumerar inredningstidningar :-)

  Kram Maud

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar hos mig! Nu hittade ju jag till dig också!! Vet tyvärr inte var man kan hitta lamporna, men kolla Rice, de brukar ha färgglada ting i den stilen.
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hejsan tack för titten hos mig och jag kikar givetvis tillbaks och lämnar ett avtryck. ha det gott/Catthie

  SvaraRadera
 5. SÅ mycket härlig inspiration du visar här sedan jag sist kikade in.

  SvaraRadera