torsdag 17 november 2011

Symfoni

Inne hos Johanna B hittade jag den här bilden. En och annan bloggare har ju redan skrivit om den nya färgen som Beckers lanserar. Den ska tydligen flyta ut lite bättre och inte torka så fort (så att det ska bli lättare att korrigera) Jag tänkte tamigsjuttsingen ta tag i ett av mina projekt och måla just pallar. Jag tror att jag fegar lite och startar med svart. Men de här glassiga var ju väldigt snygga de med. Men stolar i galna färger har jag kanske nog av i stugan? Just pallar tillhör det jag alltid letar efter på loppisar och jag överdriver inte om jag säger att jag jag har sådär en 20-25 st... Häromsistens hittade jag en trave med 6 st med teaksits och stålben (en sådan som Tant Johanna använt här ) De kostade 10 kr st. Ni förstår att jag inte kunde lämna dem va : )

4 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin bild. Pallar kan man inte ha för många av:) härliga färger på just dessa. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blev så inspirerad av tejpen som alla pratar om (som jag nyss upptäckte själv) att jag beställde ett lass från darling things

  SvaraRadera
 3. Pallar kan man absolut inte har för många av. Har också en likadan som på bilden ovan i träfärg. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Funderar på att använda den som piedestal för någon snygg växt... Vi får se! ;)

  SvaraRadera
 4. Härlig färg på de fina pallarna...Kram

  SvaraRadera