tisdag 15 november 2011

Nytt från Bungalow

Jag har fått in så mycket finheter från Bungalow så det är inte klokt! Vill ha allt själv men har än så länge nöjt mig med en stjärna. Den hänger som taklampa i barnens rum. En smula mörkt- visst men barnen älskart och det blir så fina mönster i taket.
Stjärnan finns i rosa också och båda skickas just nu fraktfritt. Toppendeal eller hur : ) Om 12 dagar är det första advent. Inte klokt egentligen vad fort tiden går men å andra sidan ska det verkligen bli mysigt.
Finaste askarna någonsin tycker jag från box-favoriten Bungalow. Ska se till att ta nya bilder på dem inom kort så det framgår hur fantastiskt fina de är i sin pastellighet (en annan pastell på insidan av varje ask, bara en sådan sak!)
De här kunde jag inte motstå heller och varför skulle jag egentligen. Användbara och fina askar kan man inte få för mycket av. Eller hur?! :)

Idag står det vabbande på schemat hos oss. Tackar Professor Baltazar för att jag kan jobba en stund och packa alla paket som ska iväg från butiken idag!

6 kommentarer:

 1. Hej
  Vilka fina saker! Kul med en webbutik,där skall jag kika in ...

  Tänk att P Baltazar fortfarande fungerar?! Coolt!

  Hälsningar Jenny

  SvaraRadera
 2. Läckert, det måste jag kolla närmare på!

  SvaraRadera
 3. Stjärnorna var bara så läckra! Tack för tipset!
  Gillar din blogg skarpt och återkommer gärna!

  SvaraRadera
 4. Verkligen fina stjärnor och askar. Perfekt att samla barnens teckningar i... Ska läggas på minnet inför julens önskelistor... :-)

  Professor Baltazar. det var inte igår. Kul!

  SvaraRadera
 5. Ojda... he he :) Kommenterte på feil innlegg;)) Det var DISSE fantastiske stjernene jeg mente ;)

  Fin fredag!
  ○ Beate ○

  SvaraRadera