onsdag 16 november 2011

Projekt

Jag är inte den som bangar för ett att göra om, måla och slipa och fixa. Faktum är att jag har hela källaren full med potentiella projekt i den genren. Jag ser potentialen i loppisprylarna och sedan är det ju bara- tja några timmar som saknas på varje dygn! Den här barnsängen kunde jag inte motstå trots att den är alldeles för liten för mina barn. Det kan väl inte vara så svårt att ta bort fronten och göra en liten barnsoffa av den? Trots det har det ännu inte hänt, kan man tänka sig. Men any day now! Har ni några projekt?
Foto: Ken Pils

3 kommentarer:

 1. O ja, massor! :) Men som man brukar säga...plötsligt så händer det! Mvh Petra

  SvaraRadera
 2. O ja, jag med! Projekt måste man ha, och jag tycker det är rätt mysigt. Tänk vad tråkigt det vore utan dem, men jo, visst vore det skönt att få dem avklarade bara liiiite snabbare än vad de blir! :)

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Fin blogg du har, första gången jag kommenterar!
  Projekt ja, föör många brukar det bli...man har liksom mer idér än tid att förverkliga dem. Därför fördrar jag snabba och lätta projekt.
  Det senaste var göra påsar för örter (som "krukor" liksom) av använda kaffepåsar - vände bara den silverfägade insidan ut, och vek in kanterna. Påsen är vattentät, så man kan vattna örterna också.
  (resultatet kan man se här: www.neovias.blogspt.com - texterna är på finska och engelska)

  SvaraRadera