måndag 11 april 2011

The log lady

God Morgon! Här kan ni se vad vi ägnade helgen åt. Äntligen har vi hyrt en container och fyllt den med gammalt halvruttet- ja jag vet inte vad jag ska kalla det. Men tidigare stod det ett antal tallar på vår tomt. De förra ägarna tog ner dem och förvarade dem i ett hörn av trädgården. De fick vi liksom på köpet- thanx. Hursomhelst är vi väldigt glada att vi fått undan det hela nu och jag kan intyga att det har varit ett tungt jobb. Man får mycket mer träningsvärk av att bära på stockar än att gå ett pass på gymmet det lovar jag. Containern är nu fylld till bredden och det ska bli underbart att få undan detta. Imorgon börjar vårt nya trädgårdsliv!

6 kommentarer:

 1. Visst är det skönt när man får städat undan "skräp", även fast det är ett så trist göra plus att man dessutom måste betala för hela kalaset också. Vi skulle också behöva hyra en container, fast för oss är det mer jordmassor här och där (skräpjord) vi skulle vilja få bort på sikt.
  Här är träningsvärken också ett faktum efter helgen... :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vad skönt att få städat och rensat. Vi kör vårt race i helgen och hoppas på regn så att vi kan vårelda också.

  SvaraRadera
 3. Åh, så skönt att få rensat och städat! Surt att gamla ägaren lämnade det jobbet till er bara... Härligt med nytt trädgårdsliv! :)

  SvaraRadera
 4. Hallå där! Kommer vi känna igen oss när vi besöker er nästa gång? Det är frågan! Kram vi i Nyköping

  SvaraRadera
 5. japps nyköpingsborna, ni kommer känna igen er. Möjligen är det lerigare nu: )

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat!

  Vi tog ner två giganter förra året, tog mig och Lilleman två månader att städa undan :)

  SvaraRadera