onsdag 6 april 2011

Enough is enough

Kan det vara så att folk har fått nog? Kikade runt lite på mina favoritbloggar igår och på Mvh Borstahusen hittade jag några rader om boken Undecorate. Jag lever nog till stora delar efter "no rules" men det är liksom inte av fri vilja. Jag lider av att vi inte kommit i ordning i huset än. Att vi inte ens fått upp en toapappershållare på toaletten. Kanske kan man bli ett snäpp mer relaxad om man läser den här boken? Eller så är det som Malin antyder: är det verkligen sant att bilderna i boken porträtterar hem som liksom utan ansträngning och av en slump blev fantastiska?! Det fick mig att tänka på en hundra år gammal intervju med Orup där han sa att han kunde lägga en timme på att få håret perfekt rufsigt och ofixat.

Hos Soform hittade jag bok nummer två som ifrågasätter inredningshysterin: Ljust och fräscht-boken. Gissar att den bjuder på skön igenkänning, ett gott skratt och kanske en och annan tankeställare. Jag har inte sett showen eftersom jag går på event av det slaget ungefär var sjunde år. Jag var på den fantastiska föreställningen av Mia Skäringer i höstas så är min kvot fylld för ett bra tag framöver. Men eventuellt jag ska slå till på en bok :)

Bilderna är länkade till böckerna på Adlibris

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga böcker du tipsar om!

  SvaraRadera
 2. Haha vi har heller inte fått upp toapappershållare än... har en sådan där stående på golvet som man staplar toapappersrullarna på men jag har för avsikt att det ska sättas en vanlig hållare på väggen sen istället. Tack för boktipsen!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Ingen toapappershållare uppsatt här heller... ;) Tack för länkningen! Och du - jag tror att "Ljust och fräscht" garanterat kommer att visas på TV inom något år.

  SvaraRadera
 4. Kan nog vara så att det ibland krävs en hel del ansträngning att få till det så att det ser "odekorerat" ut.

  SvaraRadera