fredag 1 april 2011

Badrumspiff

I helgen ska jag nog slå på stort och fixa lite i vårt badrum. Tänk att jag som har ett helt lager finfina krokar i källaren inte lyckas sätta upp en som vi kan hänga handduken på? Vi använder istället den supersmidiga varianten att hänga handduken på dörrhandtaget. Det är ändå ingen som får förmånen att vara på toaletten i fred så det gör inte så mycket att man inte kan stänga dörren antar jag. Men nu jädrar, alla fina färger finns på lager så det är bara att bestämma sig. Och sedan fastnade jag för det här underbara trycket som finns på Etsy-butiken BellyBabies. Jag hittade dit via Helena. Är ju så svag för franska ord sedan jag bodde i Provence för - ja hur många år sedan som helst... Skulle helt klart piffa upp vår lilla tjotti: )

4 kommentarer:

 1. Vilken fin illustration! Funderar på att hänga tavlor på gästtoa och denna skulle passa utmärkt.
  Jag har ungefär samma problem vad gäller krokar, skulle behöva hänga upp en del här hemma. Men det är såna saker som ligger vilandes ett ganska långt tag innan något händer :)
  Önskar dig en bra dag

  SvaraRadera
 2. Un peu de francais ici aussi! Jag bodde på Corsika...för också många år sen. Hemma hos mig glömmer sig 'pour toujors' (även i min vigselring) och 'mon dieu' och funderar på en'trop tard'. Franska är très underbart.
  Trevlig helg,
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. OK!! We will do it every days...

  SvaraRadera