torsdag 4 februari 2010

En favorit

Jag har ju skrivit om Rie Elise Larsens fantastiskt fina grejer förut, men det hindrar ju inte från att lägga ut lite inspirationsbilder från hennes nya kollektion :)

Jag gillar ju papper genrellt sett, och jag är så grymt sugen på ett 10-pack av dessa. Räcker till hur mycket pyssel som helst.

Jag har en sådan här pall också som bara väntar på att målas i en liknande färg! Den har ärlighetens namn väntat ett tag och det lär inte bli av imorgon men snart så!

Prylhylla i lite ny tappning. Jag skulle inte ha något emot att ha något liknande i barnrummet. Jag skulle inte heller ha något emot pysseltid och pysselrum.

Mmmm boxar och lådor. I just can't get enough! Häromdagen testade jag att klä egna boxar, superkul även om resultatet inte riktigt blev som på exempelvis den här bilden.

Jag tycker det ser helt underbart ut med de olikfärgade krokarna. För 25 spänn styck kan det ju vara ok att köpa en hel rad. Det gäller ju bara att hitta en svensk återförsäljare. Jag påpekade REL:s förträfflighet för Matilda på Russinnet och hon har sedermera tagit in en del av dessa grejer, de finns dock inte till försäljning ännu så jag får hålla ut ett tag till.

16 kommentarer:

  1. Mm älskar alla bilderna... vill ha, vill ha, vill ha ;-)

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder, jag gillar speciellt prylhyllan och boxarna.

    Ha en trevlig helg.

    SvaraRadera
  3. Ja visst va de snygga! och att en del av pengarna (ca 25%) går till bra ändamål är ju aldrig fel heller ;)
    Fin sida du har!
    KRam

    SvaraRadera
  4. Åh! Ytterligare en rolig blogg som jag hittar till tack vare en fin kommentar hos mig! Jag blir riktigt inspirerad när jag tittar runt på din blogg. Det där med att vara en sucker för roliga pappaer att pyssla med är bekant på något sätt. ;-)

    Trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det känns som att våren är på gång med alla dessa vackra pastelliga färger... Önskar även jag mig ett pysselrum och lite mer tid till pyssel!
    Fin blogg du har!

    SvaraRadera
  6. Fint & färgglatt. Prylhyllan var riktigt snygg.
    Trevlig helg!!

    SvaraRadera
  7. Åh, toppen att du sagt till Russinet, som för övrigt alltid har så fina och söta saker. Älskade köket i bild nummer 3. Furu och svart är en jättefin kombination.

    SvaraRadera
  8. Underbara bilder! Och visst är det nåt speciellt med papper, man vill bara ha mer trots att man inte vet vad man ska ha det till...=)

    SvaraRadera
  9. Pryllhyllen er fantastisk. Sådan en vil jeg også eje:-)

    Ha en bra helg;-)

    SvaraRadera
  10. Eye candy;)

    Jeg skjønner at dere vil male gulvene der dere bor nå også;) Men en sommerstue med hvite gulv hørtes jo utolig ut;);)

    Flott lørdag til deg.
    Klemmer fra Janne

    SvaraRadera
  11. Deilige bilder. Flott med alle fargene når som våren kommer :-)
    Ha en finfin dag!

    Marie

    SvaraRadera
  12. Åh vilka fina bilder. Kanske måste måla om Ikea-pallen igen... Vi målade den rosa, men jag är inte helt nöjd känner jag :)

    SvaraRadera
  13. Konstigt nog är det en favorit hos mig också, fastän jag inte är så färgglad av mig. Och precis som du, så kan jag inte få nog av fina papper & boxar.

    SvaraRadera
  14. Vilka härliga inspirations bilder <3 Kram på dig

    SvaraRadera
  15. Å vilka fina färger! Blir lite kär...=)

    SvaraRadera