måndag 8 februari 2010

Önskelista kök

Det här köket- Kvänum Banér- har jag suktat efter sedan jag såg det första gången för ett par år sedan. På ett sätt är det förvillande likt ett visst kök som fanns i en viss sommarstuga innan vi renoverade. Men i mitt framtida 50-talskök ser jag fram emot smarta lösningar och kvalitet, något som knappast känneteckande köket i the stjuug.

Vansinnigt läckra detaljer tycker jag. Den här cremevita nyansen är jag väldigt sugen på. Menmen, jag har tyvärr hört ryktas att Kvänum är en av de dyrare leverantörerna på marknaden. Jag låtsas inte om detta utan drömmer vidare.


Drömmer vidare till denna bulliga 50-tals inspirerade kyl från Smeg. Kanske inte rakt igenom praktisk när man kommer hem med en Ica Maxi-nota på 2500 kronor. Men man kanske får satsa mer på konserver framöver? Kanske enda valet i vilket fall som helst när kylskåpsrackarn går loss på typ 14 papp...

7 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det där kvänumköket är helt fantastiskt snyggt! Skulle matcha smeg-kylen perfekt :-)

  SvaraRadera
 2. Kylskåpet är helt underbart och tidstypiskt, synd att det är så litet.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker verkligen att köket är supersnyggt! Jag bodde tidigare i en lägenhet med äkta 50-tals kök och det är hittills mitt absoluta favoritkök! Det kanske inte är lika praktiskt som ett modernt kök, men jag har heller aldrig haft ett kök med lika mycket förvaringsutrymme! Har just nu ett toppmodernt kök där typ inget får plats! :-(

  SvaraRadera
 4. Skoj med en ny modern design på ett gammalt kök. Gillar stilen.

  SvaraRadera
 5. Håller med dig om att det är rasande vackert!

  SvaraRadera
 6. Det står ett liknande orginalkylskåp i min sambos mormors gamla hus. Verkligen ingen höjdare att få in nånting i även om man bara skall vara där över helgen :-)

  SvaraRadera