söndag 7 februari 2010

Brallor


Det är inte så ofta man hittar fina pantalonger som passar till killar. Vi har avverkat en del olika och Polarns har varit superbra i kvaliteten och de har haft olika fina tryck och färgkombinationer. Det här nya mönstret är extra roligt för oss göteborgare eftersom man återfinner allt från Balder till en helikopter på Sahlgrenskas tak. Min treåring älskar dem och har suttit och tittat förundrat på dem. Designen har tydlig inspiration från 50-talet och det känns kul efter ett bra tag med 70-talsvibbar. I samma mönster finns förstås även tröjor och annat. På Polarn o pyrets hemsida kan man för övrigt rösta på en favorit i repris. Jag tror dock att de sitter och håller på mycket snyggare mönster än dem man fick rösta på. Jag lade min röst på Gunila Axéns får.
Bild från Pop.

9 kommentarer:

 1. Vad mycket fint du bjuder på... bilderna från Rie Elise Larsen är ju helt ljuvliga!! Och detta mönster blir jag sugen på även om jag inte har barn...:) (den där helikoptern har ju räddat mitt liv...)
  Nej, jag säljer inte mina mönster. Ännu, får jag väl tillägga för visst vore det roligt att göra det en dag...:)
  Hihi...har jag sagt innan att jag också bott på Guldheden..? Och att jag också är fru till en Johan...:)
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipsen! Dis var det länge sedan jag var förbi, men Plan ett brukar jag passa på att gå förbi när jag ska in på Gad!:)

  SvaraRadera
 3. Röstade oxå på samma mönster! Polarn har så fina mönster ofta, synd att det är så himla dyrt bara.

  SvaraRadera
 4. Jättefina. Kul med Gbg nostalgi. Min sambo ville döpa vår son till Baldur. Fast jag fick igenom att man inte kunde döpa någon efter en åkattraktion och att alla skulle kalla honom Balder isåfall som jag tycker är en ganska ful utgåva :-)

  SvaraRadera
 5. Häftiga! betydligt mer färgglada och roliga än vanliga grå och svarta som man oftast hittar.

  SvaraRadera
 6. Hej!! Vad kul att du hittade in till mig och ännu roligare att du lämnade en kommentar! Nu ska jag surfa runt lite på din fina blogg.

  Fortsatt trevlig vecka!

  SvaraRadera
 7. Jag röstade också på fåren tidigare;-) Du visar så mycket fint och inspirerande! Jag blir helknasig när jag kommer in i en butik med vackert papper! Det finns så mycket roligt man kan göra och så mycket vackert papper!

  Tack för din kommentar hos mig!

  Kram,
  A

  SvaraRadera