lördag 13 februari 2010

TV-kudde

Idag har den här 70-talsinspirerade mackapären flyttat in hos oss. Vi har den i vardagsrummet och den gör sig otippat nog ganska bra där. Kika på Rörberg närsta gång du är på Ikea, de är finare live. Materialet är manchester och jag har tydliga barndomsminnen från någon form av soffa som vi hade (och som faktiskt följde mig ända tills för några år sedan, den var ju inte ett under av komfort egentligen)

5 kommentarer:

 1. Åh vi hade också manchestersoffa (brun) i min barndom. Kommer speciellt ihåg att det var bra för korthusbyggen :)

  Tycker Rörberg är riktigt cool.

  SvaraRadera
 2. Hej Ylva! Vad kul att du gillade mitt virkade N! Självklart får du låna bilden och länka!

  Vilken fin kudde ni köpt! Perfekt när man är många! Vi har också en kuddpall i vardagsrummet - där får många sitta i bland när det är ont om sittplatser!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Gillar denna serie, allt som kommer från förr har helt plötsligt slagit an en sträng i mitt hjärta, skratt, större hus, fler rum och mer pengar skulle behövas . Kram milla

  SvaraRadera
 4. Jag satt precis och kollade på den serien igår på IKEAS hemsida. Jag tycker den är jättesnygg. Vem vet kanske den gamla soffan åker ut imorgon. Men jag sitter på en grön målarfärg till vardagsrummet och det blir nog lite för mycket med en knallgul soffa till det?

  SvaraRadera
 5. Gillar oxå den där serien, men inte sambon. Kom ihåg att jag såg nån liknande serie på Ikeas utställning i somras där det fanns nåt liknade på 70talet. Allt kommer igen! :-)

  SvaraRadera