torsdag 3 mars 2011

Snart ger jag mig


Jag lovar, snart ger jag mig med det gula! Men som Isa (kolla förresten hennes DIY- utensilo!!) mycket riktigt påpekade så har jag ju en massa fint gult i butiken. Var ju liksom bara tvungen att avsluta min gula period med detta. (Bilderna är länkade till produkterna)

Jahapp, så kom den då. Magsjukan. Jag är på bättringsvägen men äldsta sonen insjuknade just. Så idag är vi hemma och tvättar: / Sonen frågade just lite hoppfullt om det är helg idag. När vi berättade att det var vardag sa han att vi kanske kan ha det lite helgigt ändå? Ja det ska vi banne mig. Hans uppfattning om helgigt var att titta på TV och äta i soffan. Det kan jag väl gå med på: ) Hoppas ni har en bättre start på helgen!

3 kommentarer:

 1. Ååh, jag älskar bäddsetet... Vågar knappt kolla på det för är rädd att det är för dyrt för mig... Men jo, jag får nog in och spana in din fina webbutik lite ädnå..

  Ha en härlig helg! :)

  SvaraRadera
 2. Nej, inte magsjuka.. Suck. Vi har haft en vända av den vi me, inte skoj!

  Hoppas ni mår bättre snart och får en fin helg!

  //Moa

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att det är svårt att låta bli...gult är ju så fint, man blir verkligen glad av se din blidkavalkad med gula inslag:). Krya på er!

  SvaraRadera