måndag 14 mars 2011

Nytt på Ikea

Jag har varit en hel del på Ikea på sistone. Här är några av mina favoriter bland nyheterna. Solcellsbelysningen har jag köpt men inte hunnit testa. Vaserna Vårlig finns i flera färger och utförande, de är helt underbara allihop! Påminner om någon saftkanna från barndomen tror jag. Nostalgisk som jag nog börjar bli har jag köpt flera stycken... Bäddsetet Tvåblad Cirkel har jag siktat in mig på och sedan blir det nog ett par Vågö också.

7 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna ha två stycken Vågö men jag funderar på om de kommer att finnas kvar när jag väl tar mig till Ikea... Det verkar vara ren hysteri kring dessa stolar - alla vill ha dem och jag förstår det :)

  /Kristina

  SvaraRadera
 2. Visst är de fina Våga. Jag har redan varit där... Lyckades trycka in sex stycken i bilen :) Lamporna du visar verkar toppen.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Lamporna har jag också kikat på! Ser fina ut! Två vita VÅGÖ fick följa med mig hem igår, dom sista i Helsingborgs varuhus...

  SvaraRadera
 4. Ja de där vaserna skulle jag gärna ha ett gäng av. :-)

  SvaraRadera
 5. lovely items. i like the purple vase

  SvaraRadera
 6. Livsfarliga bloggare som tipsar om sådant här ;) allt kommer att ta slut. Förra året skulle jag köpa solcellslampor men var tydligen flera veckor för sent... Snön låg fortfarande kvar, men vad gör det? Folk handlar utemöbler, utelampor och lökar! Hjälp, skynda , skynda och tack för tipset. I år ska jag hugga några lampor, ta mig tusan!!
  Kram Anna

  SvaraRadera