torsdag 3 mars 2011

Gula detaljer
Som bekant har jag helt snöat in på gult. Det är inte en helt lätt färg egentligen och jag är rädd att jag ska OD:a och förstöra alltihop... Men jag bjuder i alla fall på en liten gul kavalkad. Bilderna kommer från Bo-laget, Alvhem och den sista hittade jag via Anna G och den kommer från Inspirational spaces.

13 kommentarer:

 1. Jag velar mellan att ha kvar vår cerisa Rörbergsoffa. Eller att färga de vita överdragen gula. Eller tråkgrå... Jag vet ju vad du hade valt ;)

  åh, shit! Rent ut sagt. Om bostaden nedan. Australien,,,why not?!

  Jag ska maila dig btw, kram!!

  SvaraRadera
 2. Håller med om både bostaden i Australien och att gult är fint!!! Så mycket vår i den färgen!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också gula detljer, glad färg som piggar upp :)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Gul är en perfekt färg att använda just på detaljer, tycker jag. Bara det minsta lilla gult kan lyfta hela rummet.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Gult har funnits ett tag i mitt liv nu och det är bara för underbart helt enkelt. På 90-talet hade vi i vår förra bostad som var en lägenhet massor med gult. V-rummet i Designers Guild-randigt, barnrummet med ALLA väggar i knalligt gult, köket i en mildare gul. Efter det fick jag en OD. ALDRIG mera gult sa jag då. Nu sedan en längre tid tillbaka halkar gult in mer o mer o återigen är det en favorit!
  /kram

  SvaraRadera
 6. Åh, gult, gult, gult. Jag vill få in mer av det hemma hos mig. Nu bor jag i studentkorridor med delat kök, annars tycker jag att gult gör sig väldigt bra i just kök.
  Förresten, den gröna fåtöljen på översta bilden, så himla fin!!

  SvaraRadera
 7. Jag hade precis som Vera den gulrandiga Designers Guild tapeten under 90-talet och fick då en OD... men nu börjar det smyga sig på igen ;-) Gult är en härligt energisk färg...

  Underbara bilder du sniffat upp och hemmet från "down under" är ljuvligt!

  Kraam

  SvaraRadera
 8. Gult är magiskt!!!!!! I längtan efter sommaren blir turkosa och gula toner färger som jag längtar extra mycket efter!!! Du har ju en massa snygga gula ting i shopen, vilket glädjer mig!!! va roligt att du gillade mitt pyssel tips :)

  SvaraRadera
 9. Gult är inte alls min färg men bilderna var ändå väldigt snygga. Kanske att jag skulle prova med att smyga in en gul blomma...

  SvaraRadera
 10. Underbara färgklickar! Gult är en lite underskattad färg i heminredning. Det behövs lite mer sol inomhus!

  SvaraRadera
 11. ååå me like!! gult er kult! har malt kommoden min gul gul gul og liker den ennå bedre!

  SvaraRadera
 12. To die for. Gult verkar Helt klart vara det nya svarta. Mot alla odds. I like!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 13. Har också dille på gult. Och orange! :)

  SvaraRadera