onsdag 2 februari 2011

Vintage

Den här boken har funnits på min bevakningslista på Adlibris länge och igår blev den tillgänglig. Jag hoppas på fin inspiration, Sania Hedengren och Susanna Zacke har gjort en del jag gillar innan. Älskar omslaget med den randiga mattan. Hursomhelst verkar det prisvärt med 134 kr. Passar på att slänga med Alfahannen efter tips från Anna på Rackarungar (som för övrigt är en kul och läsvärd blogg. Spana gärna in: )

10 kommentarer:

 1. Oj bra. Tack för fina tips. Måste beställa. Jag vill ha boken Nesting men den ligger på 475 kr tror jag, lite för dyrt nästan, eller för dyrt tycker jag nog. Man får önska sig.

  SvaraRadera
 2. Det såg ut som en bok för mig, ska kolla in den!

  SvaraRadera
 3. Den där är jag nyfiken på. Du får köra en recension sedan!

  SvaraRadera
 4. Mm jag kastade in min beställning så fort jag fick mailet från Adlibris ;-) Åhh vad jag har höga förväntningar på den här boken....

  SvaraRadera
 5. Det såg ut som en härlig bok, du får gärna säga vad du tyckte om den efter du läst den.

  SvaraRadera
 6. Så fantastiskt fint omslag!
  Måste kanske också slå till.
  Kramkram!

  SvaraRadera
 7. Spännande - verkar helt klart läsvärd! /Sofie

  SvaraRadera
 8. Beställd, blev visst loppisboken också. Tack för tipset. :)

  SvaraRadera
 9. lindaZ by redQ är användbara, vackra och ansvarsfullt gjorda produkter i jute och rotting. Titta på vårt pressmaterial för inspiration! http://picasaweb.google.com/jke.forsberg/LindaZByRedQ#

  SvaraRadera
 10. Tack för fina ord! <3
  Spännande att höra ditt omdöme sen. Omslaget är ju oemotståndligt. Gult, gult, gult, överallt ser jag gult just nu. Är det en tillfällighet eller är gult det nya svarta? Förvirrande men uppfriskande.
  Ha en fin dag och tack igen.
  Kram Anna

  SvaraRadera