onsdag 9 februari 2011

FunkiskökJag har skrivit om funkiskök förr, men jag återkommer gärna till detta kära ämne. De här bilderna har jag hittat på Hus & Hem.
Idag har jag varit i Norrköping för att ordna lite saker och dessutom hämtat ett Blocket-fynd. Inte en optimal dag att köra bil på... Men jag är nöjd med min nya hylla, ska ordna foto på skönheten inom kort :)

12 kommentarer:

 1. Jag älskar det där köket! Jag önskar mig ett rutigt golv, nu!

  SvaraRadera
 2. Åhh det köket är ju såå fint! Älskar färgen och kryddhyllan ;-)

  SvaraRadera
 3. Så läckert! Jag älskar verkligen den där gröna färgen - den är så fräsch!

  Ha en fin fredag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Åh så fint, så svårt att välja stil bara. Jag gillar vitt slätt, fina funkis med färg eller franskt café stuk - vilken tur att köksrenovering dröjer! Ha en skön fredag,
  /Malin

  SvaraRadera
 5. Ja, jag gillar också funkiskök! Trots att vi har ett supermodernt! Det finns så många stilar, och ibland har jag svårt att välja...

  Ha en härlig helg!

  Dessi - Home and desire

  SvaraRadera
 6. Underbart kök! Åh, vad kul med en riktig funkisblogg, perfekt att hitta dig på en fredag, så man har hela helgen på att kolla på allt! trevlig fredag!

  SvaraRadera
 7. Riktigt läckert! Jag tycker också det kan vara riktigt snygg med funkiskök.. när det är välbevarat :-)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Det där är en dröm, så mycket finare än alla ekkök med blanka stenskivor!

  SvaraRadera
 9. Vad kul! Detta kök tillhör en gammal klasskompis till mig! Nu måste jag gensat tipsa henne om att du bloggat om hennes fina kök!
  /Milli

  SvaraRadera
 10. Ja, och det är jag som lagar mat i det här köket! Kul att andra tycker det är fint, vi är själva mycket nöjda. Vårt hus är byggt 1948 och vi har genomgående försökt renovera det i samklang med husets stil. Köket är nytt men byggt helt med det gamla kökets mått som förlaga (fast större).

  SvaraRadera
 11. så fint! Är också otroligt svag för detsamma och önskar mig ett sådant i framtiden :-)

  SvaraRadera