torsdag 3 februari 2011

Rie Elise

Rie Elise lanserade en ny hemsida idag med massor av fina bilder i vanlig ordning. Brickorna är några av mina absoluta favoriter i butiken, de har hur många användningsområden som helst. Man borde ju till och med kunna använda dem att sätta magneter på, kanske i ett barnrum?
De populära krokarna kommer i nya färgställningar i april, då kommer jag även att ta in de större krokarna. De härligt pastelliga är mina favoriter, och de klarare färgerna kommer också att vara kvar. (Jag har inte många krokar på lager så skynda dig om du vill ha krokar i närtid, annars kommer det som sagt nya i april)
Circusdjur av olika slag är också en nyhet i kollektionen.Kanske min absoluta favorit i Rie-sortimentet: lampor av papier maché. Jag kan tänka mig en grön i ett barnrum nära mig. Cerise och turkos och ju också en så fin färgkombo (titta närmare på lamporna här). Ja jädrar. Jag blev riktigt glad av de nya bilderna, vad tyckte ni?

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder - gillar! :-)

  SvaraRadera
 2. Herlig. Jeg digger bloggen din. Så mye fint å hvile øyet på . Fargerikt og bra.

  SvaraRadera
 3. Ja jädrar, vilka finfina saker. Lamporna och cirkusdjuren, åh säger jag! Kommer det inte heller förren april?

  SvaraRadera
 4. jag tror att allt det nya kommer i april men jag är inte säker. just nu är de busy-busy på formland (motsv Formex) men jag hör av mig när jag fått svar från dem.

  SvaraRadera
 5. Massor av fint! Läckert med brickor på väggen

  SvaraRadera
 6. Åh hurra! Ser fram emot att se de större krokarna i butiken, skulle eventuellt behöva ett gäng turkosa såna i sovrummet :)

  SvaraRadera