måndag 28 maj 2012

Uppstart


I helgen har vi varit och startat upp vår sommarstuga. Det är så ljuvligt att vara där speciellt nu när vädret har varit så fint. Vi har bara en kort promenad till ett bad där vi för det mesta får vara alldeles ensamma. I vattnet var det redan 21 grader så det blev premiärdopp för samtliga i familjen! I övrigt ägnade vi oss åt att göra hoppbana för grodor och skrotsamlande till barnens hemliga manick.
Nu är det tyvärr såhär att vi inte har så mycket tid att tillbringa i stugan som vi kanske skulle ha vilja. Därför har vi bestämt oss för att hyra ut den vissa perioder i sommar. Stugan är helt nyrenoverad med bland annat följande features :plats för 4 i sköna sängar, gångavstånd till bad i liten skogssjö, sjöutsikt, 15 min från Kolmårdens djurpark, fräsch dusch och toa, fina bär och svampmarker. Är du intresserad skicka en rad på mail ylva at darlingthings.se så berättar jag mer : )

Foto: Ken Pils

4 kommentarer:

  1. ååhhhh... så fint det ser ut der :)

    SvaraRadera
  2. Du skojar... Det ser så fint ut att jag vill hoppa in i datorskärmen och fram i din stuga. Vojne så fint. Alla färger, fina tyger och sommar. Helt fantastiskt. Fler bilder!!!

    SvaraRadera
  3. Åh vad fint ni har det i er stuga! Hoppas vi också kan få till det så mysigt i vår lilla stuga på sikt... Älskar köket med kökssoffan, som är ruskigt fin.

    SvaraRadera