lördag 22 oktober 2011

Första julklappen

Jag var på Ikea igår för att spana in deras julsortiment. Och visst blev det lite julsaker men bästa grejen var ändå växthuset Socker. Årets första julklapp uttänkt- till odlingsintresserade 5-åringen.
I övrigt så har denna vecka haft rymdtema över sig. Pappi köpte en rymdstation i Lego åt barnen och vi har läst rymdböcker osv. Och så har jag fått skäll av 5-åringen för att jag sa fel på rymdraket och rymdfärja. Vilken morsa liksom! Tur att farsan är rocket sceintist (nåja..) och haft ett finger med i spelet av uppskjutningen av de två galileo-satelliterna. Ingen som följde det? Nänä... :) Önskar er en fin lördag. Här står det trädgårdsstädning på schemat. Det gör det varje vecka. Men först- hotellfrukost! Det är vad barnen kallar det i alla fall. Det innebär att man får kokta ägg. Mer avancerat än så blir det alltså inte; )

6 kommentarer:

 1. Oj var han med och sköt upp de satelliterna? Nej okej, jag har ingen aning om vilka de är, men jag är ändå impad :)! Låter supercoolt! Och väldigt fint växthus!! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hej hej!

  Kul text. Vilket fint växthus. Det har jag inte sett. Min man jobbar på ikea och han brukar alltid visa allt nytt. Vi var där idag och köpte flugsvamparna. Så himla söta!

  Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilken himla bra julis!! Eller vilket himla bra växthus...

  SvaraRadera
 4. SÅåå fint!! Riktigt dekorativt!! Och superbra!
  Tack för tipset!

  Kram Emelie och Elin

  SvaraRadera
 5. Å vilket fint växthus undrar om man kan få ett sånt fast man inte är fem längre ;)
  Lite kul att du skriver pappi, det är islänska ju :) Fast det stavas med bb men uttalas samma

  SvaraRadera
 6. Håller på att inreda ett sånt växthus till ett dockskåp :-)

  SvaraRadera