tisdag 16 augusti 2011

Book DepositoryJag beställde nyligen några böcker från den engelska sajten Book Depository. De har fri frakt i hela världen. Igår så damp mina böcker ned i brevlådan, en vecka efter beställning. Väldans bra och smidigt och billigare än alla svenska nätbokhandlare (i alla fall på de titlar jag ville ha) Böckerna har jag bara precis hunnit öppna och konstaterat att lay outen är väldigt fin men längre än så har jag inte kommit : ) Får se om jag återkommer med recensioner längre fram. (Bilderna är länkade till sin sida på Book Depository)

8 kommentarer:

 1. Tack för tipset - ska kolla in! :-)

  SvaraRadera
 2. ja det är bara att tacka och ta emot;)

  SvaraRadera
 3. Kul! Lite recensioner och fler bilder vore trevligt :)

  //Johanna

  SvaraRadera
 4. Vi har verkligen samma smak när det kommer till inredningsböcker. Jag har redan Creative walls sedan tidigare, en inspirerande bok. Ecetra. etc hämtade jag ut igår:-) Har heller inte hunnit titta så mycket i den än. Bra tips om den engelska sajten, ska genast gå in och kika:-)

  SvaraRadera
 5. Maja på 64 kvadrat17 augusti 2011 16:10

  Böcker kan man aldrig få nog av! tack för tipset.

  SvaraRadera
 6. Hello there - I have bookmarked the ETC book myself, so hope it is good. I have just discovered your blog and it is lovely - following you now, please come and see me sometimes, hopefully you'll like what i do and follow me too :O)
  Axx

  SvaraRadera