måndag 29 augusti 2011

Bekväm

Den lilla varianten av Ikeas Bekväm är ju redan en klassiker får man lov att säga. Den syns både här och där i reportage från hem av annars ganska olika karaktär. Den smälter liksom in var den än hamnar. Vi får väl se hur det går med den nya högre stegen/pallen med samma namn. Den fanns nu på lager och jag har köpt en som jag ska måla i en matt svart färg. Bäst att skrida till verket!

6 kommentarer:

 1. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com KRAM

  SvaraRadera
 2. nu har jag varit inne i din shop igen och jag ville köpa nästan allt, men måste hejda mig och börjar med att gilla dig på fejjan. sen måste jag tänka innan jag köper. jag är lite sån. och det var längesen jag var här inne hos dig och läste och det är en himlens fin blogg du har här. Kram, en varm en...fast inte svettig.

  SvaraRadera
 3. Ylva, vi vill bara säga, att du e bara sååå hipp.

  SvaraRadera
 4. bekväm vet jag då inte om den är men;) kram J

  SvaraRadera
 5. men du! jag har ett "hål" mellan spisen o vasken i köket, tanken är väl att man kan ställa dit en diskmaskin, men jag har inga såna planer. Däremot vill jag ställa dit en pall, o den där var sannerligen ingen ful pall!

  SvaraRadera