fredag 12 november 2010

Spegelvägg

Maliin Stoor gör en hel del grejer jag gillar. Hennes badrum är så härligt tycker jag och jag fick inspiration att hitta på något kul med alla mina speglar. Jag har en fäbless för speglar och köper fler än en människa rimligen behöver... Man kanske ska satsa på en retro-spegelvägg helt enkelt.
Bild Malin Stoor

6 kommentarer:

 1. Tror en vägg med flera retrospeglar skulle vara jätte snyggt!

  Japp, linkan fick sig ett besök igår. Göteborg är ju ett strå vassare, men min hemort numera (Jönköping) slår inte Linköpings å jag var glad för turen på stan igår =).

  SvaraRadera
 2. Bra idé det skulle nog bli jättefint. Jag letar alltid efter snygga retrospeglar men hittar dem aldrig. Annars var min första tanke när jag såg bilden att det var ett godmorgon skåp på godmorgon fötter som är ställbara och 22-25cm :-) Jag skulle nog behöva komma iväg ett tag på badrumsavvänjning...

  SvaraRadera
 3. Gillar taklampan och framförallt lampsladden! Ha en skön fredag!

  SvaraRadera
 4. Gillar också deras badrum, eller ja..deras hus överhuvudtaget! Det är nånting som är så himla tilltalande. Kan inte riktigt sätta fingret på vad. Kanske det råa mot det moderna. Det gillar jag!

  SvaraRadera
 5. Får nog erkänna att jag nästan började dreggla lite när jag såg den här bilden hos Maliin. Så himla snyggt med grupperingen av retrospeglar över den högblanka kommoden och fårskinn på badrumsgolvet var både vågat och snyggt. En bild som verkligen har satt sig i mitt huvud, jättekul att du visar den här.

  SvaraRadera
 6. Då kanske du har tips på var man hittar gobitarna också?

  Jag har nämligen i ett år haft planer på en spegelvägg i badrummet, men inte en enda har jag lyckats införskaffa!

  Jag vill att dom ska vara sådär mellanstora/små och det är där det skär sig.

  Imorn ska jag faktiskt ta mig en ny titt, wish me luck :)

  SvaraRadera