fredag 13 augusti 2010

Favoriter hos me&i

Det är alltid spännande när me&i släpper sina kollektioner. Här ovan är min favorit denna gång. Tunika med kurbits heter den.
Den här koftan tror jag också att jag ska slå till på. Jag tycket att vuxenkläderna var föredömligt vuxna i den här kollektion och det gläder mig. Men sen var de också ganska Odd Molly-inspirerade eller vad tycker ni? Nåja, snyggt är det iallafall och bra mycket billigare än OM.
Barnkläderna fastnade jag inte för denna gång, men den här ljuuuuuvliga bebisoutfiten kan ju få vem som helst att fundera på en trea! Men jag får väl hoppas att någon i bekantskapskretsen slår till på en bebbe istället!
Bilder från me&i

7 kommentarer:

 1. Svar: Ja gör det, ring och kolla så att det är någon där först bara.

  Hoppas du hittar något fint att ta hem :D

  Tack för besöket!

  SvaraRadera
 2. håller fullständigt med din smak på kläderna där. UNDERBAR svart dress det där och vuxenkläderna verkligen fina!

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Tunikan är jättefin - snygg detalj med rynket under armhålan mot bysten!

  SvaraRadera
 5. Tunikan ser skön ut och ser så där klassisk fin ut. Jag är bjuden på ett klädparty i veckan som jag aldrig hört namnet på förut... Får se om jag knallar dit. Hade förresten på mig en topp från " Me & I igår. Den bara älskar jag, men får nog slänga den i soporna snart. Hål under ärmarna som jag sytt i hop. Brun kortärmad med vita moln. Gud vad jag ÄLSKAR den...snyft...Kram Åse

  SvaraRadera