fredag 9 april 2010

Syrran 30

Tjoho och grattis, idag fyller min lillasyster 30! Det jobbiga med det är förstås att jag är fyra år äldre så det går lätt att räkna ut... Men vid närmare eftertanke är det bara tre och ett halvt år som skiljer men utsmetat över fyra kalenderår. Hursomhelst, hon firades under påskhelgen med icke helt nödvändiga prylar och mycket godis.
Dagens bilder kommer från moster/syster Åsas (och Daniels) hus i Ludvika. Åsa har väldigt mycket mer tid och möjlighet att gå på loppisar och dessutom verkar utbud och priser vara väldans mycket bättre i Dalarna. Fubb!

Nyinskaffad jordglob på 30-tals (tror jag) skåp. Jag tar ansvar för viss del av röran ovanpå, tändvätska på golvnivå funkade inte helt för oss...

Vi sinkade köksrenoveringen i flera dagar och det var kanske tur så att värdparet fick en chans att vila en smula, hur vilsamt det nu är med en 1,5-åring och en 3,5-åring på besök. Men notera de höga luckorna, fint att de går hela vägen upp tycker jag. Sedermera sinkades renoveringen ytterligare av att syrran skar av sig en fingertopp...

Jag tjackde små söta burkar som kanske inte var helt livsnödvändiga.

Pulkabacke i trädgården!!! Jalmar sa med gråt i rösten att han aldrig har flyttat till ett så här fint hus. Det här är mitt favorithus! Han hade väl vår tillfälliga lägenhet i färskt minne. Där ekar det och finns inte en pinal. Tragiskt, hoppas tiden går fort tills vi får tillträde till huset.
Önskar er alla en trevlig helg. Återkommer nästa vecka med loppisfynd och ett par DIY-projekt!
Och grattis igen Åsa och tack för spegeln. (Fattar ni, hon gör så mycket fina loppisfynd att hon GER bort'et. "Såna där finns hur många som helst, kostar max en 50-lapp." Så är det inte riktigt i Göteborg...)

1 kommentar:

  1. Grattis till din syster! Och grattis till ert blivande hus också! Fint ser det ut att bli i din systers hus. Ja, tänk om man hade god tillgång till bra och billiga loppisar! De är lite si sådär här i stan tycker jag.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera