måndag 5 april 2010

Jurianne MatterNu är jag back in business efter en härlig påskhelg hos syrran i Ludvika. Barnen har sovit hur länge som helst på morgnarna och idag var det två (2!) personer som frågade inom loppet av 1 h om jag skulle ha vuxen- eller ungdomsbiljett på tåget! Det värmer en schleten 2-barnsmorsas hjärta!

Hursomhelst måste ju dela med mig de här ljuvliga grejerna som jag hittat på Cosas (men som tyvärr är slutsålda just nu) Jag har ju skrivit om Jurianne Matters saker förut och nu har jag hittat något jag verkligen skulle hitta många ansvändningsområden för. Pappersblommor passar mig bra, har ju i det närmaste bruna fingrar...
Foton: Jurianne Matter

9 kommentarer:

 1. Hi Ylva, thanks for posting about my new Blom, that is so nice of you! The whole bunch of Bloms is travelling somewhere between Holland and Sweden at the moment, they will arrive at Cosas by the end of next week, I hope. Let the spring begin!

  SvaraRadera
 2. Pappersblommor eller liknande borde passa till min arbetsplats... Nu ska jag spåna på ett pyssel :) Tack!

  SvaraRadera
 3. Grattis till husköp!
  Jadu..smeg..vill ju fortf ha en smegkyl (eller frys), men efter att ha blivit avrådda från olika håll så..Upptäcker nu med vår nya kyl/frys att vi hade inte fått plats med allt i en smegkyl. Kylen nu är nästan på gränsen att vara för liten.
  Men ni får klämma, känna och kolla så kanske ni kommer fram til ngt annat. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jurianne tipsade oss om ditt inlägg.
  Nu har vi fått hem Blom. (De har inte varit slutsålda, vi hade bara inte fått hem dem då de är helt nya, men ville ändå promota dem lite)

  Hälsningar från Cosas

  SvaraRadera
 5. Men nu har du ju stoor trädgård... ;) Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilka söta...pyssel dags ; )

  SvaraRadera