tisdag 18 oktober 2011

Washi inspiration

Jag har samlat på mig lite snygga bilder och tips på vad man kan göra med Washi tejp. De här girlangerna kan man köpa på Etsy men det verkar ju rimligt enkelt att göra egna.
Den här tvålen var något av det ljuvligaste jag sett i förpackningsväg! Kan ju inspirera till paket med annat innehåll också!Ja möjligheterna är många. Jag vill hitta något bra användningsområde till den nya auberginfärgade och flaskgröna tejpen som nyligen landade i mina hyllor. Kika gärna in, numera har jag så många sorter att det borde finnas någon som passar alla: )

Bilderna kommer från (uppifrån) :Etsy (paperklipdesign), Etsy (Prunella soap), Vosges Paris, Hallingstad, Boligliv, Vosgues Paris.

7 kommentarer:

 1. Maja på 64 kvadrat18 oktober 2011 10:46

  Snygga bilder!

  SvaraRadera
 2. Tack, det var bra tips!

  SvaraRadera
 3. Nu blev jag inspirerad! :)

  SvaraRadera
 4. My God vilken washi-insp. Älskar de små flaggspelen - superkul!!

  SvaraRadera
 5. Lovely! Fick hem mina rullar idag. Och i den lilla broschyren såg jag urfin gul och grön tejp på framsidan. Är på jakt efter gul tejp, så om du ska beställa hem mer till butiken längre fram så har jag en gul rulle i åtanke ;)

  SvaraRadera
 6. fint! dom där girlangerna måste provas!!

  SvaraRadera
 7. Hej Ylva! Tack! Känns jättekul att jag vann. Har redan börjat längta efter att få pyssla med tejpen. Då tar jag gärna den svartvitrandiga washi-tejpen istället. Den som är randig på längden alltså. :)
  Ha det gott!
  /Susanne på trettioett

  SvaraRadera