fredag 4 oktober 2013

Ikea Trendig


Idag var det premiär för Ikeas tillfälliga kollektion Trendig. Jag passade på att uppdatera porslinsförrådet med ett antal skålar. Jag älskade färgkombinationerna på skålarna nederst på bilden som för tankarna till emalj och glassigt 50-tal.


Guldfiskarna var också fina så det fick följa med ett tygstycke. Tänker mig att det kan användas som duk, kanske ute nästa sommar. Bäst att vara ute i god tid!

5 kommentarer:

 1. Åh, guldfiskarna på tyg gillade jag jättemycket! Och den översta skålen med en fisk i. Blir nog ett besök på det stora varuhuset snart.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina saker du har hittat! Synd att jag bor så långt bort från Ikea:( fast vi har ju faktiskt renoverat yngsta sonens rum, så vi kanske "måste" åka och köpa något fint till det och då kan det ju råka följa med en skål eller två:) om det finns kvar/Ninni.

  SvaraRadera
 3. Åh vilka fina saker du har hittat! Synd att jag bor så långt bort från Ikea:( fast vi har ju faktiskt renoverat yngsta sonens rum, så vi kanske "måste" åka och köpa något fint till det och då kan det ju råka följa med en skål eller två:) om det finns kvar/Ninni.

  SvaraRadera
 4. Jättefina skålar! Jag kanske borde klanta mig lite i köket så att jag måste skaffa nya....//Sanna

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt är det!

  SvaraRadera