tisdag 17 april 2012

Fin ettaDen här härliga lägenheten hittade jag via Bjurfors i Malmö. Jag gillade speciellt de fina stolarna i matplatsen. Jag skulle gärna vilja ha något liknande i mitt eget vardagsrum men då gärna med ett fint träbord i luftig stil (som det här som jag spanat på en tid) Är det någon av er lära läsare som känner igen stolarna eller är det bara att hålla utkik i återvinningsbutikerna?

Jag är ledsen för den sparsmakade uppdateringen här på bloggen för tillfället. Jag har fått en praktikant som ska vara hos mig i ett par veckor och det har varit minst sagt fullt upp ett tag. Jag ser fram emot att det ser ut att bli mer lagom att göra när jag blickar framåt : )
Bilder: Bjurfors

6 kommentarer:

 1. Hej! Jättefin etta! Bjurfors är bra dem. (Säger hon som är gift med en av deras mäklare...). Stolarn kännr jag ju igen men det enda namn jag får upp är ikea och det stämmer förmodligen inte inte alls. Kram!

  SvaraRadera
 2. hej. ville jag säga idag och att stolarna är jättefina men jag kan inget om sånt och så ville jag säga att danska tavlan är underbar och Söre från IKEA, tack för tipset va du är bra.

  SvaraRadera
 3. Det brukar säljas en del liknande sådana stolar på Metropol. Då får du köra till Stockholm och hämta i och för sig men då kan ju vi ta en fika också! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. stolarna känns väldigt danska tycker jag! men jag har ingen specifik aning :) tjusigt lägenhet i vilket fall!!

  SvaraRadera
 5. Lägenheten är himla fin! Känns som att man sett stolarna förr, men kan inte hjälpa dig med vart tyvärr!
  Trevlig helg! /Hanna

  SvaraRadera
 6. Ljust, fräscht och snyggt, det gillas :)

  //Johanna

  SvaraRadera