torsdag 16 juni 2011

Hjälp!

Den här stolen är en av mina favoriter från Ikea. Men jag är lite sugen på en annan färg. Är det någon av er kära bloggläsare som har testat att spraymåla Urban? Eller har ni hört talas om någon som gjort det? Tips mottages tacksamt!

9 kommentarer:

 1. Mener jeg har sett de i grønt på en eller anna blogg, men kan ikke huske hvor!! Men vil jo anta at de er spraymalt :)

  SvaraRadera
 2. Jeg mener å huske at Caisa K ( http://caisak.blogspot.com/) har spraymalt sine i grått eller sort...

  SvaraRadera
 3. De gröna är inte spraymålade, de har funnits i Ikeas sortiment. Jag har sett en gul spraymålad på en blogg för något år sedan, men minns ej var. Ska googla lite och återkomma med länk om jag hittar!

  Mvh

  Malin

  SvaraRadera
 4. Nu har jag googlat! Det var ett album på styleroom (isa84) som jag såg det. Men nu när jag googlade hittade jag även ett ställe till; ägaren av bloggen "Rusta upp" har även spraymålat sina:

  http://rustaupp.blogg.se/2010/august/om-inte-ikea-har-det-man-vill-ha-sa-gor-det-s.html

  Frågan är bara hur hållbart resultatet blir. Om du hör av dig till någon av ovanstående två får du väldigt gärna berätta vad de svarat till mig, jag har åxå varit inne på att spraya dem (gula tror jag).

  Må så gott!!

  /Malin M
  malmal77@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Har du sett att det även finns en barn-modell? Jag är väldigt sugen på att komplettera mina vita med varianten för barn efter att min tjej ramlade genom hålet ;)
  Allt går att måla, kolla med färgaffären. Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Tyvär kan jag inte hjälpa dig med din fråga. Håller med dig om att den borde komma i fler färger då den verkligen är snygg.

  SvaraRadera
 7. Maja på 64 kvadrat21 juni 2011 11:27

  Ja mkt snygg och svår att få tag på andrahandsmarknaden.

  SvaraRadera
 8. Snygg är den och den hade gärna fått kommit i flera färger! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig på sprejfronten, men du kan ju kanske fråga i en måleributik. Dom borde väl veta hur färgen reagerar med plasten.

  Kram Anne

  SvaraRadera