onsdag 25 maj 2011

Pilates?

Den här färgen- Jotuns pilates 2525 är något av min favoritfärg. Jag har letat och letat efter den perfekta-lite smutsiga-lila färgen. Det är ju lätt hänt att det blir lite för syrenlila. Bilden kommer från Hus o Hem och jag blev så glad att jag hittade den i helgen när jag satt och bläddrade igenom gamla nummer. Är det någon av er som hittat en perfekt kulör i dov lila så lämna gärna en kommentar med färgkod :)

Förresten så har Flügger just nu en väldigt bra kampanj där man kan beställa prover och måla upp en liten yta hemma. Klicka här och ange sedan koden kulorprov10 så kostar tre prover bara 10 kr. Det kan det ju vara värt för att se hur färgen beter sig på just din vägg.
Bild: Hus o Hem

5 kommentarer:

 1. Maja på 64 kvadrat25 maj 2011 09:48

  Pilates är inte bara vackert att utföra det är alltså en så vacker färg också! Kul.
  Tyvärr har jag inget tips...coop bygg har fina färger och prover vet jag.

  SvaraRadera
 2. Bra tips! Och fin färg!

  Jag har precis shoppat loss på Beckers. http://www.beckers.se/Utomhus/Inspiration-och-Kulor/Vara-kulorer/
  Kolla tex in "Gunnar 0811". De har out-standing små-färgprover i butik, små lappar som man kan samla på sig. Tror dock att minsta förpackning är 1 liter, men de hade mycket uppmålade inspirationsytor där jag var.

  + för söta namn. Jag köpte "Sylvia".

  SvaraRadera
 3. Verkligen en behaglig färg. Jag valde inte lila, men rosa när jag nyligen målade om i sovrummet, då i AD färgen tyll som var hur fin som helst!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera