tisdag 19 januari 2010

Pappersfynd

Nu har jag äntligen fotat mitt kap från Berlin! Ni förstår att det krävs övertygelse för att frakta hem ömtåliga pappersrullar i handbagaget kan jag tro... Men är man motiverad går det som sagt!
Det här indiska pappret (och ett antal andra) köpte jag på mysiga butiken Papier in Mitte som visade sig ha en onlineaffär. Där kan man dock inte köpa papprena men väl fina kort och bokstavsstämplar noterade jag. Jag tänkte använda pappret att tapetsera minibyråer som jag köpt på Ikea och sedan målat. Foton på detta kommer kanske inom kort :)

Det här köpte jag två rullar av i en inredningsaffär i Mitte. Tanken är att jag ska tapetsera barnens leksakshylla med den. Det händer väl any day now.

11 kommentarer:

 1. Fina! Tanken slår mig att jag nog borde ta med mig ritningsröret (i plast med axelrem) på nästa resa. Då kan man ju få med sig både planscher och fina papper hem utan problem :)

  SvaraRadera
 2. Gud vad fint det kommer bli :)!!

  SvaraRadera
 3. Bra idé! Borde ha tänkt på detta så slapp man kommentera 40 ggr "akta min rulle"

  SvaraRadera
 4. Jättefina papper... jag gillade särskilt äpplepappret - såå fiint!

  SvaraRadera
 5. Härligt med så fina papper- finns så mycket man kan göra med dem med jue, håller med Lotten äppelpappret var ju fantastiskt och speciellt till barnens rum- de kommer älska det!! Ha det bra

  SvaraRadera
 6. Vilka fina papper du hittade i Berlin! Är lite sugen på att åka dit. Hittade en del fina papper i Köpenhamn innan jul, men hann aldrig fota dem. Funderar på varför jag aldrig hittar några fina papper i Sverige.

  SvaraRadera
 7. Jättefina skall bli kul att se hur det blir :-) Är ännu mer impad av att du hade dem som handbagage. Hade ni inte barnen med er på flyget också ;-)

  SvaraRadera
 8. Hihi, jeg trodde et øyeblikk at du hadde funnet dem i Gøtebor, men skjønte fort at det ikke var tilfellet.. :) Jeg er så glad, så glad, for jeg skal besøke søstra mi i Gøteborg i februar. Har du tips til steder jeg bare MÅ få med meg, tar jeg imot med glede! Jeg har jo vært der en god del ganger før, men du vet sikkert om noe annet enn søstra mi også. :)

  Gleder meg til å se det du fikser med de herlige papirene!

  SvaraRadera
 9. Läckert, ser fram emot resultaten!

  Svar: Ja, Bolagret har faktiskt mycket fint till en bra peng. Och så har ju inte varenda hushåll i Sverige saker därifrån heller :)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 10. Så fina! Här i Sverige är det verkligen brist på fina omslagspapper.
  Tack för de gulliga kommentarerna du lämnade hos mig. Det värmer! Kram Johanna

  SvaraRadera
 11. Vilka fina papper!

  Va kul att du kikade förbi min blogg!

  SvaraRadera