tisdag 15 december 2009

Kökspiff

Idag har jag plockat ut ett gäng snygga kökshanddukar, det är ju billiga julklappar som kan passa de flesta. De här två kommer från Marimekko och här i Göteborg finns de på Haga Interiör som är något av en favoritbutik med alla sina fina tyger. Jag mailade tomten igår ang. den vänstra....Det kan också vara så att han inte tycker att vi behöver fler, jag är svag för fina handdukar och vi har en bunt oanvända som ligger till sig.

Jag gillar Ferm Living, de har fina mönster på sina handdukar, wallstickers, tapeter och annat.
Jag är egentligen inget fan av Pappelinas plastmattor som blivit så populära på sistone. Men den här handduken är så fin till färg och form.
Brita of Swedens grejer gillar jag, speciellt det gröna mönstret ovan. Det finns även som påslakan och bebistunika mm. Jag har stött på dem på Designtorget, annars vet jag inte riktigt var man får tag på dem. Snyggast i genren är nog ändå klassiska Pinnebär som jag visat tidigare, den är svår att få tag på nuförtiden.

6 kommentarer:

 1. Snygga kökshanddukar kan man inte få för många av ;-) Jag skulle gärna vilja ha en sådan från Brita of Sweden... och den där du länkade till var fin med ;-) Vem är det som gör den?

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 2. Fina! Åh jag skulle ha velat hinna med Haga när jag var i Göteborg :-(

  SvaraRadera
 3. Jag är också svag för fina kökshanddukar. Men jag köper dem inte för jag vågar sällan använda dem i rädsla för att förstöra dem...

  SvaraRadera
 4. Juniform.se har Brita Sweden. har en gul kökshandduk därifrån :)

  SvaraRadera
 5. Så mycket fint du visar och vilken skatt att ha en bunt handdukar som ligger till sig!!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Insåg just, att vi har samma rubrik nu i våra inlägg *haha`* Man skulle kunna tro att jag kopierat dig, men jag är ju här för första gången ju ;)

  Vi tänker nog bara lika helt enkelt ;)

  SvaraRadera