söndag 27 oktober 2013

Kampanj och nyheter


Just nu har vi kampanjpris på den fantastiskt användbara och väldigt populära tvättpåsen från House Doctor. Gäller bara idag! Passa även på att spana in nyhetsdelen i affären, bland annat har vi de urfina julgransmattorna från Ferm på lager nu!

fredag 25 oktober 2013

Goods and Better





På Formex träffade jag två unga Österrikiska formgivare och jag föll direkt för deras oemotståndliga pappersprodukter. De gör anteckningsböcker, kort och artprints med rundade hörn och härliga färgskalor. Nu finns de äntligen i min butik! Önskar er alla en trevlig helg!

torsdag 24 oktober 2013

Efterlysning

Nu är jag på jakt! Jag har förvisso en ganska fin och bra skrivbordsstol men den är lite för hög för mig. De senaste dagarna har jag scannat nätauktioner och Blocket för något som liknar stolen ovan. Äger du, kära läsare något i denna stil och vill sälja så hör av dig : )

måndag 14 oktober 2013

Firre


Jag föll direkt för Mackapär-Ulrikas fisk. Snart är en på väg till mig : )

fredag 4 oktober 2013

Ikea Trendig


Idag var det premiär för Ikeas tillfälliga kollektion Trendig. Jag passade på att uppdatera porslinsförrådet med ett antal skålar. Jag älskade färgkombinationerna på skålarna nederst på bilden som för tankarna till emalj och glassigt 50-tal.


Guldfiskarna var också fina så det fick följa med ett tygstycke. Tänker mig att det kan användas som duk, kanske ute nästa sommar. Bäst att vara ute i god tid!

onsdag 2 oktober 2013

Kubus

Jag har länge sneglat på den klassiska Kubus-ljusstaken och idag slog jag till på den nya kopparvarianten. Hoppas den snart får fin patina : ) På Miljögården finns den (och en massa annat) till bra pris just nu.