måndag 30 september 2013

J'ai acheté quelques t-shirtes


Jag har fått ett våldsamt behov av att uppdatera min garderob. Det är nästan så att det har blivit en besatthet att köpa nya kläder men så var det ju också ett väldigt eftersatt område i mitt liv. I morse shoppade jag på mig ett par tishor från gamla göteborgsfavoriten Twist & Tango. Just nu till bra pris på Campadre.

torsdag 26 september 2013

Runt fönster


Det här tycker jag är en riktigt fin lösning, ett "fönster" mellan två rum. När man har så fint i det andra rummet blir det ju lite som en rund tavla.  Det skulle jag nog kunna tänka mig om det inte vore så att jag behöver alla väggar jag har.
Bild: Alvhem

tisdag 24 september 2013

Lately


Här är några bilder från ett ovanligt roligt uppdrag förra veckan. Ett av flera stora jobb så denna vecka pustar jag ut lite. Trots att jag numera har en anställd som hjälper så räcker tiden liksom inte alltid till. Men nu har jag kommit ikapp med alla ordrar och snart har jag kommit ikapp mig själv också. Sedan ska jag bara återerövra mitt eget hem : ) I tider med mycket uppdrag hos andra så blir det väldigt lidande kan jag säga....

fredag 20 september 2013

Fyndat


Häromdagen tog jag en runda på Lagerhaus- den här lampskärmen för 129 kr (!) kunde jag inte motstå!

måndag 16 september 2013

Tvhylla

Jag kan inte se mig mätt på det här härliga vardagsrummet. Fulaste möbeln i mitt tycke är tvbänkar av olika slag. Hos oss inget undantag. Därför blir jag så sugen på den här varianten, hyllor istället som sträcker sig över en lång yta, mycket plats för piff alltså. Mycket att damma också såklart... Fler bilder på denna snygga lägenhet finns på MOHV Fastighetsförmedling.

söndag 15 september 2013

Kartor


Jag har fått in en hel massa nytt i butiken och mer ligger på hyllorna och väntar, jag måste bara hinna lägga in det också. Nåja, jag nöjer mig med att visa dessa två posters, jag har hittat ett gäng i så härlig vintagestil.