måndag 27 maj 2013

Comfy sandal

Nu har jag ägnat mig åt ett- i mitt tycke- manligt shoppingbeteende. Sandalerna ovan har jag ägt och använt i många år. Och vad glad man blir när de fortfarande finns i sortimentet när man slitit ut dem : ) Så jag köpte ett par helt likadana. Varför ändra ett vinnande koncept liksom? Sedan visade de sig vara extra praktiska just idag eftersom jag varit på vårdcentralen och fått tån uppsprättad och omplåstrad. Jag fick en gren berberis mellan tån och skon häromveckan, det kändes sådär. Så idag fick en extra djupt sittande tagg "opereras" bort. Hua. 

torsdag 23 maj 2013

Happy Lights


Jag har fått in nya superhärliga färgkombinationer av Happy Lights (och påfyllning av gamla favoriter)
Kolla in här : )


fredag 17 maj 2013

Stolen

Stolen med stort S hittade jag på en loppis förra helgen. 50 kr kostade den. Det ni : )

torsdag 16 maj 2013

Träluckor

På sistone har jag snöat in lite på sådana här träluckor. Kanske inte i ett helt kök, det tror jag möjligen kan bli lite mycket men några garderobsdörrar kanske. Det får bli om jag springer på några i rätt format och det är kanske inte troligt men plötsligt händer det liksom : ) ?
Bild: Bolaget Inspiration

måndag 13 maj 2013

Fullriggaren


Vilken skön långhelg det varit! Vi har hunnit med en hel massa saker och som avslutning igår några fantastiska loppisfynd : )  Jag ska visa dem senare. Nu kör verkligheten igång igen och jag är laddad! Jag visar några bilder från ett projekt som jag färdigställde för ett tag sedan, en visningslägenhet i Nyköping. Lägenheterna ligger väldigt fint vid vattnet. Fler bilder hittar ni här
Bilder: Fastighetsbyrån

måndag 6 maj 2013

Drömmen

Drömmen för en pallsamlare är att hitta en sådan här. Förra veckans loppisfynd var ett av de bästa någonsin : )