söndag 24 mars 2013

Busy as a bee

Hej lilla blogg och alla som fortfarande läser här! Fullt upp har jag, i livet och på jobbet, och bloggen hinns inte riktigt med. I veckan som gick har jag jobbat långa dagar samt åkt till Stockholm och hämtat vårt nya matbord. Äntligen känns vårt vardagsrum möblerat och klart! Vi hade invigning igår och stora killen ville absolut att vi skulle sätta upp ett band och klippa av så det gjorde vi förstås. Sedan tog den tuffa arbetsveckan ut sin rätt och jag somnade samtidigt som barnen... Men det är ju rätt skönt att kliva upp klockan 6 och vara helt utsövd!
Bilden kommer från mitt instagram och är ett smakprov från den gångna veckans jobb, en visningslägenhet.

Ha en skön söndag : )

torsdag 14 mars 2013

Packar upp







Av allt fint jag packat upp på sistone till butiken är det nog mattan som är min favorit. Den är så fin IRL och gör liksom hela rummet. Kombinationen glas och koppar är man ju också svag för. Kolla in nyheterna här.

onsdag 13 mars 2013

Bokpyssel

Jag och min praktikant har köpt på oss tio böcker på loppis (det är ju i det närmaste gratis, man nästan skäms i kassan). Sedan har det pysslats och vikits och här är en del av resultatet. Man får testa sig fram lite och just de här känns som små diamanter. Barn som vuxna fascineras av dem så jag är bra sugen på att ha några här hemma, men just de här åker ut på uppdrag nästa vecka.

tisdag 12 mars 2013

Byggprojekt


Idag ska jag och min praktikant Sofie försöka oss på ett litet bygge inspirerat av Pellas hylla. Grym idé tycker jag, beskrivning finns på Hitta Hem.

torsdag 7 mars 2013

Mer mobiler

Jag älskar verkligen Mackapär-Ulrikas mobiler. Jag funderar på vart jag skulle kunna hänga dem bara... Kolla in dem här.
Foto: Ulrika Kullenberg

onsdag 6 mars 2013

Noli Noli Handmade



Jag vill presentera ett nytt märke som jag tagit in till butiken: Noli Noli Handmade. De olika figurerna är precis så charmiga och välgjorda som de ser ut : )

fredag 1 mars 2013

Mattfrenzy


Jag har just packat upp världens finaste matta (jag ska visa i ett annat inlägg, nej det är inte någon av dem ovan även om de är söta...) Den ska dock tyvärr iväg på uppdrag inom kort så jag kanske får trösta mig med någon av de nya på Urban Outfitters. Det är prisvärt att handla från England nu eftersom pundet är så lågt. Önskar er en fin fredag!