torsdag 31 januari 2013

Efterlysning


Jag har fått en hang up på vita lakan med tunna röda linjer på, ungefär som på dessa bilder. Är det någon av er som vet var man kan hitta något åt det här hållet? Första bilden kommer från Ikeas Livet hemma men just lakanen verkar inte vara därifrån. Nedre bilden kommer från Alvhem.

onsdag 30 januari 2013

Mina drömmars städer



Jag gillar städer. Jag föredrar storstadssemester framför sol och bad. I USA finns två av mina favoritställen i hela världen- det ena är New York och det andra San Francisco. Som tonåring bodde jag ett år i en mindre stad utanför San Francisco. Jag har bestämt att när jag fyller jämnt nästa gång (the big 4-0!) så är det dit vi åker. Helst vill jag till både öst och västkusten. Jag har ju ett par år på mig att planera resan- och spara pengar.... 

Jag har som så många andra Ehrenstråhles NY-karta på väggen. Nu är jag lite sugen på den nya varianten också. Men sedan kan jag inte låta bli att tycka att det gått lite inflation i dessa tavlor... Jag funderar ett litet tag till. Tavlan finns bland annat på Artilleriet

måndag 28 januari 2013

Före och efter

Ibland känns det som man inte har tid med det roligaste. Det blir för mycket vardag emellan. Jag gillar verkligen att gå på loppis och fixa till saker men det kommer sällan högt på priolistan ändå. Pallen ovan tog 1,5 år att färdigställa. Men nu njuter jag av den : )

fredag 25 januari 2013

Whyart


Ibland faller man för något sådär helt på direkten. Så var det för mig när jag stegade fram till Whyarts monter på Formex. Att jag ville köpa in fotokonsten med de magiska stämningarna stod klart med en gång, det svåra var bara att göra urvalet. Jag kommer att ha delar av sortimentet i min butik inom kort.

Hursomhelst så vill jag tipsa er som bor i Linköping att man från den 4 feb till den 27 april kommer att se en utställning av Anna Kollberg/Whyart på Stångs Magasin. Rekommenderas! 

onsdag 23 januari 2013

Snug


För en tid sedan hittade jag tyska Snug studio, de gör en massa finheter. Det fick bli en alfabetsposter och rombmagneter till butiken: ) De är på väg in men beställningsbara redan nu.

Formex-mässan var ovanligt inspirerande denna gång. Har man gått på den ett par år kan man tycka att det är samma sak varje mässa men denna gång kanske jag hade ögonen mer öppna. Flera nya roliga leverantörer till butiken hittade jag så jag kan lova att det kommer en hel massa nya fina ting inom kort!


fredag 18 januari 2013

På väg till Formex


Idag bär det av till Formex och jag lär komma hem fulladdad med intryck och inspiration. Bjuder på en liten bild från vårt vardagsrum, det börjar bli dags för en liten make over. Mer tavlor ska upp och nya kombinationer i pasteller tror jag bestämt. Ett par av dessa prints ska bara ramas in först. Hursomhelst, önskar er en fin fredag : )

torsdag 17 januari 2013

Snygga speglar och efterlysning

Imorgon bär det av till Formex med svägerskan. Alltid kul att spana på nyheter och inspireras. Bland annat ska jag kika på speglarna ovan, de är beställda till butiken och jag hoppas att de är lika fina irl. Tänker mig att de ska ingå i en tavelvägg nära mig: )
Jag tänkte också passa på att kolla om det är någon av er som är duktiga på hemsidesfix? Och som kanske kan slänga ihop någon illustration för webben?  Och som kanske till och med är egen företagare inom detta område? Jag behöver hjälp med en liten sak så den som känner sig träffad får gärna höra av sig till ylva at darlingthings punkt se. Det är inget avancerat eller stort jobb kan tilläggas.

onsdag 16 januari 2013

Uppackning



Vid den här tiden på året så kikar jag mycket på nyheter och jag kan säga att det kommer en hel massa fina saker till butiken under våren. Först ut är några nyheter från House Doctor som redan anlänt. De fina ljushusen förälskade jag mig i direkt, de blir verkligen en fin liten ljusinstallation. De söta halsbanden kunde jag bara inte motstå trots att det är en inredningsbutik jag har (de skickas fraktfritt).... Och vågen har ju funnits i House Doctors sortiment ett tag, den är verkligen en klassisk skönhet.

tisdag 15 januari 2013

Nyheter från Elce

I dagarna får jag in nya varianter av de underbara kuddfodralen från Elce Stockholm. De är beställningsbara redan nu : ) De svarta och vita Moscowkuddarna är oemotståndliga...

måndag 14 januari 2013

Elina

Jag tävlar inne hos begåvade Elina Dahl. Gör't du med så har du chansen att vinna ett av hennes finfina prints.

fredag 11 januari 2013

Nynne Rosenvinge

Jag är så stolt och glad att kunna presentera en ny leverantör till butiken, Nynne Rosenvinge. Jag är helt förälskad i hennes urfina prints som jag tänker mig ska hamna på en tavelvägg här någonstans.

torsdag 10 januari 2013

Ferm-Living



Idag lanserade Ferm-Living sina nyheter, en hel del finheter i vanlig ordning. Här är några av mina favoriter som så småningom landar i en butik nära mig : )

onsdag 9 januari 2013

Lunchläsning

Idag damp den nya katalogen från House Doctor ner i brevlådan. Det är något av det bästa som finns som butiksinnehavare, att få bläddra och fundera på fina ting. Jag har redan bestämt mig för att ta in de underbara träaskarna på bilden, är så svag för mörkt, blankt trä. Är det något ni gärna vill se i shopen så är jag idel öra förstås. Katalogen finns online här.

tisdag 8 januari 2013

Insta


Jag är inte så aktiv på bloggen som ni märker. Men jag är lite flitigare på Instagram. Ojoj så kul det är. Jag har helt plötsligt ingen tröskel för att ta bilder här hemma hos oss om någon är nyfiken ; ) Sök på mig- jag heter @darlingthings.